Deze diashow vereist JavaScript.

€ 455.000 kosten koper
Bouwjaar ca. 1979
Perceeloppervlakte 1.484 m²
Inhoud woonhuis ca. 633 m³
Woonoppervlakte ca. 84 m²
Overige inpandige ruimte ca. 32 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 51 m²
Externe bergruimte ca. 37 m²
Brochure? Klik hier!

Deze sfeervolle semi-bungalow met garage, carport, twee stallen en een eigen weiland is rustig gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. ’s Morgens wordt je gewekt door de vogels in het naastgelegen natuurgebied en de eekhoorns zijn trouwe bezoekers in de tuin.

Via de voordeur kom je in de ruime hal welke toegang geeft naar alle ruimtes op de begane grond. Op de begane grond zijn de woonkamer, keuken, twee slaapkamers, toilet, badkamer, berging en meterkast. Links van de woning is er een ruime carport. Aan de andere zijde is de garage en een paardenstal met twee boxen welke in verbinding staan met het naastgelegen weiland.
Houd jij van het buitenleven en ben je op zoek naar rust en ruimte? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de overdekte entree die toegang geeft tot de hal met de meterkast (7 lichtgroepen, 1 krachtgroep). Hier is een toilet met fonteintje, badkamer en een bergkast. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer, keuken en de twee slaapkamers.

De rechthoekige woonkamer (ca. 34 m² groot), voorzien van laminaat, heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterkant grote raampartijen die ervoor zorgen dat je veel lichtinval en tuincontact hebt.

Aan de zijkant is er ook een raam, waardoor je mooi uitzicht op het eigen weiland hebt.

De dichte leefkeuken met L-vormige keukenopstelling met boven- en onderkastjes, deurtjes van licht eiken, een marmeren werkblad, is voorzien van diverse apparatuur, te weten; keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken kan je ook naar de achtertuin.
Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen.
De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Hier is nu een wasmachine en droger aansluiting.
Naast het aparte toilet in de hal is de badkamer gelegen. Deze heeft een douche en een wastafelmeubel en is geheel betegeld.

1e Verdieping

Via een vlizotrap in de hal is de zolder bereikbaar. Deze is prima geschikt als bergruimte. Hier is ook de CV-combiketel (2009) opgesteld.

2e Verdieping

Via de vaste trap ga je naar de 2e verdieping. Hier is een voorzolder, waar de CV-ketel en warmwaterboiler is opgesteld. Het tweede deel wordt nu gebruikt als berging en is eventueel geschikt als 4e slaapkamer.

Tuin, carport, garage, paardenstallen en weiland

Achter de woning is de ruime op het zuiden gerichte tuin gelegen welke veel privacy biedt. Deze grenst aan het achtergelegen natuurgebied, zodat er altijd veel vogels actief zijn. Ook laten de eekhoorns zich regelmatig zien.

De woning ligt op ruime afstand van de openbare weg en heeft een dubbele oprit, zodat je voor de woning door kunt rijden. Middels een poort aan de ene kant kan je naar de carport aan de linkerkant van de woning. Middels een poort aan de andere kant, kom je uit op de oprit van de garage aan de rechterkant van de woning.

Via de achtertuin heb je ook toegang tot de kelder/kruipruimte ( hoogte ca. 1 m) onder de woning.
De garage heeft dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en heeft een smeerput. De garage heeft een zadeldak en hierdoor eventueel te gebruiken als hooizolder (opslag ca. 400 balen). Achter de garage zijn twee ruime paardenstallen gelegen. Deze hebben beide aan de tuinzijde deuren met luiken, zodat er altijd oogcontact is met de dieren (paarden) vanuit de woning. Aan de achterzijde zijn er twee deuren voor uitloop naar het naastgelegen weiland.
Het weiland van ca. 492 m² is geheel omheind en is bereikbaar vanaf de openbare weg.
Er is een waterput met waterpomp aanwezig voor het sproeien van de tuin.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1979.
 • Kunststofkozijnen.
 • Dubbel glas.
 • Beneden zijn de ramen van rolluiken voorzien.
 • Alarminstallatie.
 • Spouwmuren woning nageïsoleerd.
 • Aanbouw spouw en dak geïsoleerd.
 • Ruime tuin rondom woning.
 • Geschikt voor dieren-/paardenliefhebber.
 • C.v.-combiketel (2009).
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!