Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT onder voorbehoud

Deze instapklare 2-onder-1 kapwoing, gelegen in een populaire wijk in Chaam, werd snel verkocht binnen het zoekersnetwerk van Thuiz Makelaardij.

Overweeg je ook je woning te verkopen? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Graag maken wij ook voor jou de perfecte match tussen verkoper en koper. Telefoon 0161 493658 of kijk op www.thuiz-makelaardij.nl.

 

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

[/one_half_last]