Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1984
Perceeloppervlakte 180 m²
Inhoud woonhuis Ca. 414 m³
Woonoppervlakte Ca. 120 m²
Externe bergruimte Ca. 21 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Zoekers opgelet! Deze ruime hoekwoning staat op een rustige locatie in het centrum van Chaam. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, keuken, eetkamer, een zonnige achtertuin en een garage. Naast de 2 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je toegang hebt tot de 3e slaapkamer en een bergruimte. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig.

Ben jij op zoek naar een woning waar je jouw thuis van kan maken? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Begane grond

De entree aan de zijkant van de woning geeft je toegang tot de ruime hal met de meterkast (6 groepen en een aardlekbeveiliging), de trapopgang naar de 1e verdieping en een toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een hangcloset met fontein. Vanuit de hal heb je toegang tot de achtertuin (deur met hor) en de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer is ca. 28 m² groot. De houtkachel zorgt ervoor dat de woonkamer een heerlijke plek is om ’s avonds te zitten.  De woonkamer biedt toegang tot de eetkamer en de keuken.

De eetkamer / werkkamer is ca. 10 m² groot en heeft ruimte voor een grote eettafel. Ook zou je hier (indien gewenst) relatief gemakkelijk een toegang naar de hal kunnen creëren voor een werkruimte of praktijkruimte aan huis.

De keuken heeft een U-vormige keukenopstelling en is voorzien van een composiet werkblad. De keuken heeft diverse onder-, en bovenkasten, lades, een 5 pits gaskookplaat waarvan 1 wokpit, een r.v.s. spoelbak, een vaatwasser, een oven, een koelkast en een diepvriezer met 3 lades. Vanuit de keuken heb je een mooi uitzicht op de tuin.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, een wasruimte en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4.25 x 2.74 m groot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.52 x 2.74 m groot. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De ramen zijn voorzien van horren.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2.46 x 1.97 m) is voorzien van een douche, een ligbad, een badmeubel met wastafel en een wandcloset. De ruimte is voorzien van een elektrische vloerverwarming wat zorgt voor een aangename temperatuur. Tevens is de badkamer voorzien van mechanische afzuiging.

In de betegelde was-/bergruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Daarnaast is hier een grote vaste kastenwand die zorgt voor veel bergruimte.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de overloop van de 2e verdieping. Je hebt vanuit hier toegang tot de 3e slaapkamer en de bergruimte.

De 3e slaapkamer is ca. 3.39 x 3.84 m groot. De ruimte is voorzien van een grote dakkapel met een elektrisch rolluik. De kamer heeft een vaste kastenwand en een inbouwkast. Tevens is er ook nog bergruimte achter de knieschotten. De slaapkamer is voorzien van een vloerbedekking voor een behaaglijk gevoel.

Op de bergzolder bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2015).

Tuin & garage

Dat over het ontwerp goed is nagedacht zie je meteen. Zowel de voortuin al de achtertuin is onder architectuur aangelegd. De tuin is zo aangelegd dat er van het voorjaar tot het najaar steeds verschillende bloemen en/of planten in bloei staan.

De achtertuin is gelegen op het noorden en is voorzien van een achterom. De tuin is voorzien van hagen, borders, een vijver en een terras. Er zijn zowel zonrijke als schaduwrijke hoeken in de tuin aanwezig. Door de tuinverlichting kun je ook ’s avonds genieten van de tuin.

De garage is ca. 6.88 x 3.00 m groot en is voorzien van elektra, een loopdeur en een kanteldeur.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1984.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • De woning is op de begane grond uitgebouwd waardoor er extra leefruimte is ontstaan.
 • De woonkamer, eetkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
 • De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 2015).
 • De hal, toilet, keuken en badkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer en de slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
 • De wasruimte en bergzolder zijn voorzien van een vinyl vloer.
 • De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een elektrisch rolluik.
 • Tuin op het noorden.
 • Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.
 • Gelegen nabij alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.