Deze diashow vereist JavaScript.

€ 300.000 kosten koper
Bouwjaar 1984
Perceeloppervlakte 339 m²
Inhoud woonhuis Ca. 337 m³
Woonoppervlakte Ca. 95 m²
Externe bergruimte Ca. 38 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Zoekers opgelet! Deze nette ruime 2-onder-1 kapwoning staat op een rustige locatie in het centrum van Chaam. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, openkeuken, een zonnige diepe achtertuin en een garage. Naast de drie slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap ga je naar de 2e verdieping waar je toegang hebt tot de 4e slaapkamer en een voorzolder met bergruimte. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig.

Ben jij op zoek naar een woning waar je jouw thuis van kan maken? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

 __

Begane grond

De entree aan de voorkant van de woning geeft je toegang tot de ruime hal met de meterkast (4 groepen en een aardlekbeveiliging), de trapopgang naar de 1e verdieping en een toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een closet met fontein. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer is ca. 33 m² groot (incl. openkeuken). In 2020 is er een nieuwe slijtvaste PVC-vloer gelegd. Deze loopt door naar de hal en de openkeuken. De trapkast biedt extra bergruimte. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn dubbele tuindeuren.

De maatwerkkeuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een ruim werkblad. De keuken heeft diverse onder-, en bovenkasten, lades, een 5 pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een r.v.s. spoelbak, een vaatwasser (Bosch ca. 1 jaar oud), een oven/magnetron en een koelkast. De ruime apothekerskast biedt veel bergruimte.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.01 x 3.46 m groot. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 3.01 x 3.93 m en ca. 1.98 x 2.73 m groot. Deze laatste heeft een inbouwkast. De twee grootste slaapkamers zijn voorzien van massief houtenvloeren en de kleinere heeft een laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2.49 x 1.98 m) is voorzien van een douche, een badmeubel met wastafel en een wandcloset.

2e verdieping

Met een vaste trap ga je naar de voorzolder van de 2e verdieping. Hier is de opstelling voor de wasmachine en droger. Hier bevind zich ook de CV-ketel (Intergas 2005). In de knieschotten is extra bergruimte. Vanuit hier heb je toegang tot de 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is ca. 2.89 x (2.93) 4.55 m groot. De ruimte is voorzien van een twee grote veluxramen die voor veel licht op de kamer zorgen. Deze ramen zijn voorzien van dubbelglas. Ook hier zijn aan twee zijden diepe knieschotten voor extra bergruimte.

Tuin, garage, schuur & oprit

De woning heeft een diepe voortuin met sierhek. Hierdoor is er ook een lange oprit welke parkeerplaatsen biedt voor drie tot vier auto’s. Via de poort kom je in de achtertuin. Deze poort/schutting is zo ontworpen dat deze nagenoeg geheel te open is, zodat ook grotere voertuigen toegang tot de tuin hebben. In de schutting is ook een wandcontactdoos 230V aanwezig voor het opladen van een elektrische auto.

De garage is ca. 6.91 x 2.91 m groot en is voorzien van elektra, een loopdeur en een elektrisch bedienbare segmentdeur.  Achter de garage is een houten berging van ca. 2.47 x 3.12 m. Achter in de tuin staat een houten tuinhuisje van ca. 2.53 x 4.46 m.

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en staat daarom garant voor veel zon. De scheidingsschutting met de buren is voorzien van houten rabatdelen. Achter de woning is een ruim terras bestraat als ook het looppad naar de garage, berging en schuur. In de tuin ligt een grote waterpartij, geschikt voor vissen. Naast de vijver is er een vlonder welke dienst kan doen als gezellig zitje. Hieronder bevind zich de filterinstallatie voor de vijver. Verder is de tuin voorzien van een grasveld en borders met beplanting.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1984.
 • Goede staat van onderhoud.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas, met uitzondering van de 1e verdieping.
 • De verdiepingsvloeren zijn van beton.
 • C.v.-combiketel (Intergas, 2005).
 • De vloeren in de woonkamer, openkeuken en hal zijn in 2020 voorzien van een PVC-vloer.
 • Diepe tuin met veel mogelijkheden.
 • Naast de garage een tuinhuisje en extra berging.
 • Tuin op het zuidwesten.
 • Ruime oprit.
 • Gelegen nabij alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 36 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.