Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1962
Perceeloppervlakte 237 m²
Inhoud woonhuis ca. 361 m³
Woonoppervlakte ca. 106 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 22 m²
Externe bergruimte ca. 11 m²
Aanvaarding in overleg
Brochure downloaden, klik hier!

Aan de Windvang in Gilze staat deze sfeervolle hoekwoning met een zonnige tuin en een speelveld en vrij uitzicht aan de voorzijde. Op de begane grond is een hal met meterkast, verdiepte trapkast, toilet, semi-open keuken, woonkamer en een zonnige achtertuin met een dubbele berging en  overkapping. Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers, een wasruimte en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder én een 4e slaapkamer hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

__

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de hal met de meterkast (4 groepen, een krachtgroep en 2 aardlekschakelaars), de betegelde toiletruimte met een wandcloset en fontein, een verdiepte trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je eveneens naar de semi-open keuken.

De keuken staat in semi-open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, een vlakscherm, een oven, een koelkast, een vaatwasmachine, een r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad. De loopdeur in de keuken geeft je toegang tot de tuin.

De lichte woonkamer met grote raampartijen is ca 27 m² groot en voorzien van een schouw die voor extra sfeer zorgt.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, een betegelde wasruimte met de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3,02 x 3,69 m groot. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3,11 x 3,27 m en ca. 2,98 x 1,86 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De mogelijkheid bestaat om van deze twee slaapkamers, relatief eenvoudig (weer) één slaapkamer te maken.

De betegelde badkamer (ca. 2,26 x 1,96 m) is voorzien van een douche, een badmeubel met een wastafel, een wandcloset en een designradiator.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder en een slaapkamer. De voorzolder heeft een dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

De 4e slaapkamer is ca. 3,49 x 3,22 m groot en is voorzien van een dakkapel (2013). Tevens is deze slaapkamer voorzien van vaste kasten waarin zich ook de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, juni 2019) bevindt.

Tuin & berging

De zonnige achtertuin met achterom is gelegen op het westen en ongeveer 13 meter diep. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders, een gazon, een overdekt terras direct achter de woning met daarachter een stenen berging, een overdekt terras met houten berging achter in de tuin én een overkapping aan de zijkant van de woning. Er bestaat de mogelijkheid om je auto op eigen terrein te parkeren achter in de tuin (voorheen oprit).

De stenen berging is voorzien van elektra (incl. krachtstroom), water, verwarming en een loopdeur. De houten berging achter in de tuin is voorzien van elektra.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1962.
 • De woning is voorzien van muur-, en dakisolatie.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • De woning is voorzien van houten kozijnen, m.u.v. de dakkapel.
 • De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen.
 • De woning is grotendeels voorzien van HR++ glas.
 • C.v.-combiketel (Nefit, juni 2019).
 • De dakgoten zijn in 2018 vervangen.
 • De 2e verdieping is in 2013 verbouwd en o.a. voorzien van een dakkapel.
 • De toiletruimte en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
 • De overloop en de slaapkamers op de 1e verdieping zijn eveneens voorzien van een houten vloer.
 • De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.
 • De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
 • Privacy biedende tuin op het westen.
 • Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning én er bestaat de mogelijkheid om te parkeren achter in de tuin (voorheen de oprit).
 • Rustige en kindvriendelijke buurt.
 • De woning ligt op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen.
 • Scholen en sportvelden zijn eveneens dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 57 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Gilze

Gilze ligt ten zuidwesten van Tilburg en heeft ruim 7.800 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Goirle of Tilburg. Er zijn ook goede busverbindingen naar Tilburg en Breda. Gilze heeft een centrale ligging nabij de A58 waardoor diverse steden vlot bereikbaar zijn. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen of je wandelt bijvoorbeeld door natuurgebied ‘Water aan de Warande’. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Gilze!