Deze diashow vereist JavaScript.

€ 390.000 kosten koper
Bouwjaar 1973
Perceeloppervlakte 390 m²
Woonoppervlakte 138 m²
Overig inpandige ruimte 12 m²
Externe bergruimte 26 m²
Inhoud woonhuis 524 m³
Download de brochure, klik hier!

Deze vrijstaande woning met een garage, royale oprit en berging staat aan de Willem Alexanderstraat in Baarle-Nassau. Op de begane grond is een hal, meterkast, woonkamer, keuken, bijkeuken en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping die geheel naar eigen wens is in te delen. Winkels, scholen en sportvelden zijn dichtbij.

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

Via de overdekte entree aan de zijkant van de woning kom je in de hal met de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal kun je naar de keuken en de woonkamer. Middels een vaste trap is de 1e verdieping bereikbaar.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en ca. 40 m² groot. Door de grote raampartijen in de woonkamer genieten je van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer loop je naar de semi-open keuken aan de achterzijde van de woning.

De keuken (ca. 4,00 x 2,90 m) heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een heteluchtoven, een 1¼ r.v.s. spoelbak, een vaatwasmachine, een koelkast en een granieten werkblad. Via een loopdeur kun je naar de bijkeuken.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een wastafel, een vaste kast en de betegelde toiletruimte met een closet. Met een loopdeur kun je naar de tuin.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een afgesloten trapopgang kun je naar de 2e verdieping.

De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 4,00 x 3,82 m en ca. 3,45 x 2,50 m groot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4,34 x 2,70 m groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2,56 x 2,60 m) is voorzien van een ligbad met douchefunctie, een badmeubel met een wastafel en een wandcloset. De loopdeur in de badkamer geeft je toegang tot het plat dak van de bijkeuken.

2e verdieping

Op deze verdieping heb je een grote open ruimte met een dakvenster waar zich ook de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2009) bevindt. Tevens heb je op deze verdieping een afgesloten bergruimte.

Tuin, berging & garage

De zonnige achtertuin met eigen achterom is ca. 14 meter diep en voorzien van een terras, sierbestrating, borders en een gazon. In de tuin bevinden zich verder een houten berging en een garage.

De garage is ca. 7,50 m lang en ca. 3,40 m breed, voorzien van elektra, verwarming, een stalen kantelpoort naar de oprit en een loopdeur naar de tuin.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1973.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • De begane grond is voorzien van plavuizen.
 • De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • De woning is deels voorzien van rolluiken.
 • Zonnige tuin op het westen.
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 46 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!