Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1993
Perceeloppervlakte 394 m²
Inhoud woonhuis ca. 536 m³
Woonoppervlakte ca. 127 m²
Overige inpandige ruimte ca. 21 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 4 m²
Externe bergruimte ca. 5 m²
Aanvaarding in overleg
Download de brochure, klik hier!

In een kindvriendelijke buurt in Chaam staat deze vrijstaande woning op een ruim perceel.

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, speelse woonkamer, keuken, bijkeuken/berging, een inpandige garage en een ruime zonnige achtertuin. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. De dakkapel maakt deze ruimte prima geschikt voor een 4e slaapkamer of hobbyruimte.

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning gelegen in een rustige woonwijk? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Begane grond

Als je de auto op de oprit hebt geparkeerd, dan loop je zo naar de entree van de woning. De hal geeft toegang tot de meterkast (9 lichtgroepen) en de toiletruimte. Hier is ook de vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in de woonkamer.

De woonkamer heeft een L-vorm. In het midden is er een houtkachel. Op de betonnen vloer is bedekt met hout. Deels zijn de wanden gepleisterd en deels schoon metselwerk.

Er is aparte keuken aan de achterzijde van de woning. Langs een zijde is de keukenopstelling met voldoende boven- en onderkasten. Het werkblad is van kunststof en heeft een RVS spoelbak. Er is een 4 pits gaskookplaat en een oven als ook een RVS afzuigkap. Verder is er een koelkast. De wanden zijn tot op ca. 2/3 hoogte betegeld en het plafond is voorzien van kunststof schroten. De vloer is bedekt met een laminaat.

Via de keuken ga je naar de bijkeuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en er is ook een bergkast. De bijkeuken is ook deels betegeld. Op de tegelvloer ligt momenteel een laminaat. Via de bijkeuken kun je naar de achtertuin en de inpandige garage.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 3,95 x 3,80 m, ca. 3,00 x 2,60 m en ca. 3,00 x 3,50 m groot.

Een van de slaapkamers heeft een balkon aan de voorzijde.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2,25 x 2,30 m) is voorzien van een ligbad, een douche, een badmeubel met wastafel en een zwevend closet.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een ruime zolder welke in tweeën is gedeeld. Op de zolder aan de voorzijde van de woning is de CV-combiketel geplaatst. Hier is er voldoende ruimte voor het opbergen van spullen.

Op de zolder aan de achterzijde van de woning is een grote dakkapel geplaatst. Deze ruimte is dan ook zonder meer geschikt als 4e slaapkamer of hobbyruimte.

Tuin, garage & berging

De zonnige en ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hier is ook een houten berging van ca. 2,00 x 2,50 m geplaatst. De garage van ca. 6,60 x 3,20 m biedt plaats aan een auto waarbij er nog voldoende ruimte overblijft voor het opbergen van overige zaken. Aan de voorzijde is er een kanteldeur. Via de deur achter is de tuin bereikbaar.

Voor de woning is er een tuin met beplanting. Links is de oprit naar de garage. Rechts van de woning is er een extra inrit naar de achtertuin. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een camper of caravan achter de poort te plaatsen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1993.
 • Kunststof kozijnen.
 • Dubbele beglazing.
 • Betonnen verdiepingsvloer 1e verdieping, de 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer.
 • C.v.-combiketel, Vaillant ecoTEC 2015.
 • Zonnige tuin op het zuidoosten met veel privacy.
 • Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
 • Inpandige garage.
 • De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt, nabij alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden.
 • Op ca. 100 m van de woning loop je zo het buitengebied van Chaam in.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 • Eigenaar geen bewoner geweest

De verkoper heeft de afgelopen maanden niet in de woning gewoond en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.