Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1981
Perceeloppervlakte 748 m²
Wonen 157 m²
Inhoud woonhuis 644 m³
Overige inpandige ruimte 41 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 28 m²
Aanvaarding in overleg
 Brochure downloaden? Klik dan hier!

 

Aan de Ulicotenseweg in Chaam staat deze ruime vrijstaande woning met inpandige garage op een perceel van maar liefst 748 m².

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken, garage en een zonnige achtertuin met overdekt terras. Naast de 4 ruime slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Daarnaast heb je een grote bergzolder op de 2e verdieping.

Zie jij jezelf hier al wonen?

_

Begane grond

Via de overdekte entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die toegang geeft tot de meterkast (8 groepen, een krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de keuken.

De leefkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 6-pits gasfornuis met een elektrische oven, een afzuigkap, een vaatwasmachine, een koelkast, een stenen spoelbak, een 10 liter close-in boiler en een granieten werkblad. Met een loopdeur kun je naar de woonkamer en de bijkeuken.

De sfeervolle woonkamer met schouw is maar liefst ca. 36 m² groot en voorzien van een massief houten ‘Molenaars’ vloer.

In de bijkeuken bevinden zich onder een praktisch aanrechtblad met daarboven kasten de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken kun je naar de inpandige garage en het overdekt terras.

1e verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop die toegang biedt tot 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder waar zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2008) bevindt.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4,03 x 3,98 m groot. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde zijn ca. 3,99 x 3,98 m en ca. 3,99 x 3,98 m groot. De laatst genoemde slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer boven de garage is ca. 4,97 x 3,45 m groot en voorzien van een Velux dakraam. Op deze slaapkamer heb je extra bergruimte achter de knieschotten en met een luik kun je naar de bergzolder boven deze slaapkamer. De betegelde badkamer heeft een dakkapel en is voorzien van een inloopdouche met een massagedouche, een ligbad, twee wastafels, een wandcloset en een designradiator.

Garage, tuin & oprit

De zonnige achtertuin is voorzien van sierbestrating, borders en een gazon. Onder de overkapping kun je heerlijk borrelen met familie en vrienden. Daarnaast heb je geen directe inkijk van achterburen. Dit zorgt voor extra privacy.

De inpandige garage is ca. 4,95 x 3,45 m groot en voorzien van elektra en een stalen kantelpoort naar de voorzijde van de woning. Als je wilt zou je de garage relatief eenvoudig bij de woonruimte kunnen betrekken en hier een hobby-/ of speelkamer van kunnen maken.

De oprit biedt parkeergelegenheid aan meerdere auto’s.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1981.
 • Houten kozijnen.
 • Dubbel glas.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • De hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer is voorzien van een massief houten ‘Molenaars’ vloer.
 • Verwarming en warm water d.m.v. een c.v.-combiketel (Atag, 2008).
 • Direct achter de woning heb je een fijne overkapping met een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
 • Tuin op het zuiden.
 • Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 38 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.