BRAAT – Makers van groenbeleving nemen je mee naar buiten. Als partner van Thuiz Makelaardij vertellen zij je graag alles over de mogelijkheden in de tuin. 

We kunnen er echt niet meer omheen, de herfst! Het seizoen van vallende bladeren en stormachtig weer. Nog eens extra de tip om het blad van het gazon te verwijderen. Wanneer je het blad laat liggen kan dit zorgen voor gele plekken op het gazon. Houd ook de paden in de tuin vrij van blad. De bladeren kunnen er namelijk voor zorgen dat het spekglad wordt! De opgeruimde bladeren kun je meteen weer hergebruiken. Deze bladeren zou je tussen de planten kunnen strooien. De bladeren dienen dan namelijk als beschermlaag tegen de vorst voor de planten.

Houd ook goed in de gaten dat de vijver niet gaat dichtvriezen. Dit is cruciaal voor de vissen. Deze krijgen namelijk niet alle stoffen binnen wanneer de vijver is dichtgevroren. Ook kan het verstandig zijn om de buitenkraantjes af te sluiten zodat deze niet bevriezen.

Wil jij meer tips over het onderhoud van jouw tuin? Wouter & Sander Braat van BRAAT – Makers van groenbeleving helpen je graag! Klik hier om naar de website te gaan.

Tekst: BRAAT – Makers van groenbeleving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *