Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 265 m²
Aanvaarding in overleg

Deze leuke, uitgebouwde hoekwoning staat in het centrum van Baarle-Nassau. Op de begane grond is een hal, meterkast, vaste kast, toilet, woonkamer met open keuken, badkamer en een zonnige achtertuin met een ruime berging. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een toilet en een vaste kaste. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je naast de voorzolder nog een extra kamer hebt. Je kunt van deze ruimte relatief eenvoudig een slaapkamer maken.

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

Via de entree kom je in de hal met de meterkast, de betegelde toiletruimte met wandcloset en de trapopgang naar de 1e verdieping. Onder de trap is er een trapkast voorzien. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer met open keuken (samen ca. … m² groot).

De gezellige en ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een hoekopstelling voorzien van diverse boven- en onderkasten, een 4-pits keramische kookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een oven, een dubbele r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad.

Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een staand toilet, een ligbad met douchefunctie en een wastafel.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een toilet-/wasruimte. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.  Tevens is de overloop voorzien van een vaste kast.

De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. … x … m en ca. … x … m groot. De ouderslaapkamer heeft tevens een deur naar het balkon.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. … x … m groot.

De toilet-/wasruimte is voorzien van een wandcloset en een fontein. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder met een dakraam. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit Topline, 2008). De voorzolder biedt toegang tot een extra ruimte die nog naar eigen inzicht in te richten is. Je kunt hier relatief eenvoudig een extra slaapkamer creëren.

Tuin & berging

De zonnige achtertuin met eigen achterom is gelegen op het zuidwesten en voorzien van sierbestrating, borders en kunstgras. Het terras is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Achter in de tuin bevindt zich een ruime stenen berging voorzien van elektra en waarvan de vloer volledig is betegeld.

Tevens bevindt zich naast de woning nog een poort waarmee vanuit de voortuin ook de achtertuin bereikbaar is.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1960.
 • Houten kozijnen.
 • Begane grond is voorzien van dubbelglas. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas.
 • De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn van beton
 • De tweede verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel (Nefit Topline, 2008).
 • De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • De hal, toiletten en badkamer zijn voorzien van tegels.
 • De 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.
 • Zonnige tuin op het zuidwesten, vernieuwd in 2017.
 • Parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
 • Rustige buurt in het centrum.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 44 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!