Deze diashow vereist JavaScript.

€ 350.000 kosten koper
Bouwjaar 1956
Perceeloppervlakte 2.075 m²
Inhoud woonhuis Ca. 1.669 m³
Woonoppervlakte Ca. 125 m²
Overige inpandige ruimte Ca. 256 m²
Externe bergruimte Ca. 117 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Aan de rand van Gilze staat deze woonboerderij op een perceel van maar liefst 2.075 m². De woning moet gemoderniseerd worden en is daarmee ideaal voor mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Zie jij jouw droomhuis al voor je?

 __

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal met de meterkast (4 groepen, een aardlekschakelaar en krachtstroom). Vanuit de hal kun je naar de woonkamer, de keuken en de kantoor/ hobbyruimte.  Daarnaast geeft de vaste trapopgang in de hal je toegang tot de 1e verdieping.

De woonkamer is ca. 19 m² groot en voorzien van een schouw. De woonkamer is tevens voorzien van een inbouwkast. Middels een loopdeur kun je naar de keuken gelegen aan de achterzijde van de woning.

De voorkamer leent zich uitstekend om thuis te werken of om een hobby uit te oefenen. Vanuit deze ruimte is tevens de keuken bereikbaar.

De keuken heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een afzuigkap, een r.v.s. spoelbak en een werkblad. Tevens is er een vaste kast aanwezig die veel bergruimte geeft.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de kelder (ca. 3.15 x 1.75 m groot). Ook heb je vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken.

In de bijkeuken bevindt zich de toiletruimte.  Deze is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. In de bijkeuken bevinden zich de aansluiting ten behoeve van de wasmachine. Tevens bevinden zich hier de CV-ketel (Nefit) en een boiler (Daalderop).

Vanuit hier kun je met een loopdeur naar de zijtuin en heb je toegang tot de stal.

1e verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers en een hal die je toegang biedt tot de badkamer. In deze hal is tevens een vaste kast aanwezig. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking.

Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen. De hoofdslaapkamer is ca. 5.11 x 3.61 m groot. Slaapkamer 2 is ca. 3.21 x 4.22 m groot. Deze slaapkamers zijn voorzien van voorzetramen. Slaapkamer 3 is ca. 3.85 x 3.03 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Tevens bevindt zich aan de achterzijde van de woning de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel, toilet, douche en radiator.

Tuin, schuur, stal & berging

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van diverse bomen en beplanting. De voortuin is voorzien van gras en meerjarige beplanting.

De oprit naast de woning biedt parkeergelegenheid aan twee auto’s.

Achter de woning bevind zich de oude stal met aangrenzende ruime schuur. De stal bereik je vanuit de bijkeuken van de woning. Hier is een recht keukenblok met onderkasten, een granito werkblad en een kraan met spoelbak. De stal is ca. 48.42 x 5.01 m groot en voorzien van elektra.

Vanuit de stal heb je via meerdere (stal)deuren toegang naar buiten en is de grote schuur achter het huis bereikbaar.

De schuur is ca. 10.96 x 7.42 m groot. De schuur heeft grote houten openslaande deuren aan de achterzijde. Aan de zijkant van de schuur is een dubbel openslaande garagedeur die de mogelijkheid biedt om een auto binnen te parkeren. De open zolder / vide boven de schuur is bereikbaar middels een vaste trap. De schuur is tevens voorzien van elektra.

Naast de woning bevinden zich nog vier losse bergingen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1956.
 • Houten kozijnen en de stal deels voorzien van stalen kozijnen.
 • Enkel glas.
 • De begane grondvloer is deels van hout en deels beton.
 • De verdiepingsvloer is van hout.
 • De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel.
 • Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
 • Aanvaarding in overleg.

Gilze

Gilze ligt ten zuidwesten van Tilburg en heeft ruim 7.800 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Goirle of Tilburg. Er zijn ook goede busverbindingen naar Tilburg en Breda. Gilze heeft een centrale ligging nabij de A58 waardoor diverse steden vlot bereikbaar zijn. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen of je wandelt bijvoorbeeld door natuurgebied ‘Water aan de Warande’. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Gilze!

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 64 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Eigenaar geen bewoner geweest

De verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.