Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT 
Bouwjaar ca. 1973
Perceeloppervlakte 240 m²
Inhoud woonhuis incl. garage ca. 520 m³
Woonoppervlakte ca. 125 m²
Overige inpandige ruimte ca. 16 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Aan de Strijbeekseweg 68 in Strijbeek staat deze ruime halfvrijstaande woning met een inpandige garage. Op de begane grond is een hal met toilet-/doucheruimte, woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer, inpandige garage en een achtertuin die op het westen ligt. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vlizotrap kun je naar de 2e verdieping waar je een bergzolder hebt.

Wil jij wonen nabij de natuur? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Begane grond

Als je de auto op de oprit hebt geparkeerd, dan loop je zo naar de entree van de woning. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de slaapkamer op de begane grond, de toilet-/doucheruimte, de inpandige garage en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je via een loopdeur ook naar de achtertuin.

De ruime woonkamer is ca. 27 m² groot. De grote raampartijen zorgen ervoor dat er voldoende licht binnenvalt.

De dichte keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is ca. 5.14 x 3.28/2.87 m groot en voorzien van een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 1¼  r.v.s. spoelbak, een close-in boiler, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasmachine, een koelkast en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken.

In de bijkeuken (ca. 2.22 x 1.14 m) heb je een uitstortgootsteen en kun je met een loopdeur naar de achtertuin.

De slaapkamer op de begane grond is aan de achterzijde van de woning gelegen en ca. 2.70 x 4.02 m groot en voorzien van een wastafel.

De betegelde toilet-/doucheruimte (ca. 1.44 x 2.98 m) is voorzien van een closet, een douchecabine en een fontein. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder op de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de linkerzijde van de woning is ca. 4.27 x 4.05 m groot en voorzien van een dakkapel en een vaste kast. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 1.51 x 4.11 m groot en voorzien van een dakraam. Vanuit deze slaapkamer kun je naar de derde slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze laatstgenoemde slaapkamer is ca. 2.57 x 4.11 m groot en eveneens voorzien van een dakkapel en een vaste kast. Indien gewenst kun je van de twee slaapkamers aan de rechterzijde van de woning relatief eenvoudig één grote slaapkamer maken.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, een ligbad, een closet en een wastafel. De dakkapel zorgt voor extra leefruimte en lichtinval.

2e verdieping

Op deze bergzolder bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-ketel (Radson, circa 2000) en de boiler (circa 2000) ten behoeve van het warm water.

Tuin & garage

De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van sierbestrating. De tuin is te bereiken via de poort aan de achterzijde van de woning, via de loopdeur in de bijkeuken én via de loopdeur in de hal.

De inpandige garage is ca. 5.50 m lang en ca. 2.98 m breed, voorzien van elektra, houten openslaande deuren naar de oprit en een loopdeur naar de woning. Tevens bevindt zich in de garage de groepenkast met 7 groepen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1973.
 • Houten kozijnen.
 • Dubbel glas.
 • Betonnen begane grond vloer.
 • Houten verdiepingsvloeren.
 • De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer, m.u.v. de slaapkamer en de garage.
 • De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een laminaat vloer.
 • De slaapkamers op de 1e verdieping zijn eveneens voorzien van een laminaat vloer.
 • De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een handbedienbaar rolluik.
 • De woning is op de begane grond aan de voorzijde voorzien van een handbedienbaar zonnescreen.
 • Tuin op het westen.
 • Inpandige garage en een oprit.
 • Gelegen nabij de natuur.
 • Aanvaarding in overleg.

Strijbeek

Strijbeek is een kern in de gemeente Alphen-Chaam en heeft historisch gezien een sterke band met de nabijgelegen kern Galder. Het ligt in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen. Niet alleen Brabantse steden zijn dichtbij, ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Strijbeek wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals de Galderse Heide, de Strijbeekse Heide en het Mastbos. De stad Breda ligt op enkele kilometers afstand en is onder andere middels een fraaie fiets- en wandelroute langs de Mark te bereiken. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Strijbeek!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.