Je besluit om je woning te gaan verkopen en je kiest voor stille verkoop. Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Geen verkoop is hetzelfde, iedere woning heeft zijn eigen doelgroep en specifieke kenmerken. Bij stille verkoop is het belangrijk dat je makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaat. Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning, ook als het gaat om stille verkoop.


Ons aanbod

Goed onderhouden hoekwoning | VERKOCHT!

Deze goed onderhouden hoekwoning staat in een rustige straat in Alphen. Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, semi-open keuken, trapkast, een ruime woonkamer en een sfeervolle achtertuin. Naast de 4 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder op de 2e verdieping. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Prijsindicatie: € 213.000,- k.k.  


Woonboerderij gelegen in de natuur

Een prachtige woonboerderij uit 1925 gelegen in het buitengebied van Chaam. Deze woonboerderij op een perceel van ruim 10.000 m2, wordt geheel omringd door landerijen en biedt volledige privacy. Een plek waar je zo kunt genieten van het buitenleven, dat je de drukte van de dag makkelijk achter je kan laten. De rust van de natuur, maar tegelijk dichtbij alle (dagelijkse) voorzieningen.
De indeling van de woning zorgt ervoor dat elke bewoner een eigen plekje kan vinden voor zijn rust en waar men ook heel goed samen kan zijn in de grotere ruimten. De woning is geheel gerenoveerd en beschikt over alle hedendaagse voorzieningen. Wil je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie: € 925.000,- k.k.

Ja, ik wil graag een afspraak