Je besluit om je woning te gaan verkopen en je kiest voor stille verkoop. Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Geen verkoop is hetzelfde, iedere woning heeft zijn eigen doelgroep en specifieke kenmerken. Bij stille verkoop is het belangrijk dat je makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaat. Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning, ook als het gaat om stille verkoop.


Ons aanbod

Heerlijk wonen in het dorp, aan de rand

Dichtbij de voorzieningen in het centrum, maar ook dichtbij een prachtig natuurgebied 

Een ruime uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning in een rustige kindvriendelijke straat aan de rand van het dorp in Chaam.

Deze woning heeft een ruime woonkamer, open keuken, bijkeuken en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een badkamer en een vaste kast. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én een ruime 4e slaapkamer. Een ruime garage met plaats voor je auto en nog voldoende bergruimte overhouden. Kortom ruimte op een mooie locatie gelegen.

Ben jij op zoek naar ruimte op een goede locatie? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Wil je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie: € 365.000,- k.k.


Wonen, werken & recreëren

Na een drukke dag heerlijk ontspannen in je eigen binnenzwembad en sauna

Een luxe villa gelegen in een residentiële woonwijk, dicht bij de dorpskern. De woonwijk is aangelegd met veel groen en brede straten. Er zijn door de gemeente hoge beeldkwaliteitseisen gesteld tijdens de ontwikkeling van deze wijk. Alle woningen hebben een ruim perceel, waardoor je veel privacy hebt.

Deze woning is een traditioneel, onder architectuur gebouwde vrijstaande villa in de jaren 30 stijl. De ruime living met erker en de eetkamer met open keuken en openslaande tuindeuren naar het overdekt terras zijn het sfeervolle hart van de woning. Ter ontspanning is er een verwarmd binnenzwembad met sauna aanwezig.

Er zijn 4 slaapkamers en een moderne luxe badkamer als ook een gastenbadkamer. Door de kantoorruimte met een eigen entree, pantry en toilet is het pand uitermate geschikt voor werken aan huis. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage.

Tijdens de bouw van de woning is gebruik gemaakt van duurzame materialen. De woning is optimaal geïsoleerd en heeft een energielabel ‘A’.

Voor wie hoge eisen stelt aan de kwaliteit van wonen en werken is dit een ideaal object!

Wil je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie: € 980.000,- k.k.


Woonboerderij gelegen in de natuur

Een prachtige woonboerderij uit 1925 gelegen in het buitengebied van Chaam. Deze woonboerderij op een perceel van ruim 10.000 m2, wordt geheel omringd door landerijen en biedt volledige privacy. Een plek waar je zo kunt genieten van het buitenleven, dat je de drukte van de dag makkelijk achter je kan laten. De rust van de natuur, maar tegelijk dichtbij alle (dagelijkse) voorzieningen.
De indeling van de woning zorgt ervoor dat elke bewoner een eigen plekje kan vinden voor zijn rust en waar men ook heel goed samen kan zijn in de grotere ruimten. De woning is geheel gerenoveerd en beschikt over alle hedendaagse voorzieningen. Wil je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie: € 925.000,- k.k.

Ja, ik wil graag een afspraak