Je besluit om je woning te gaan verkopen en je kiest voor stille verkoop. Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Geen verkoop is hetzelfde, iedere woning heeft zijn eigen doelgroep en specifieke kenmerken. Bij stille verkoop is het belangrijk dat je makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met jouw gegevens omgaat. Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning, ook als het gaat om stille verkoop.


Ons aanbod


Recreëren in het groen

Op bungalowpark L’air Pur in Baarle-Nassau bieden wij namens een van onze opdrachtgevers een goed onderhouden, sfeervolle en ruime recreatiewoning op een perceel van 769 m² aan.
Wil je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie: € 250.000,- k.k.  


Woonboerderij gelegen in de natuur

Een prachtige woonboerderij uit 1925 gelegen in het buitengebied van Chaam. Deze woonboerderij op een perceel van ruim 10.000 m2, wordt geheel omringd door landerijen en biedt volledige privacy. Een plek waar je zo kunt genieten van het buitenleven, dat je de drukte van de dag makkelijk achter je kan laten. De rust van de natuur, maar tegelijk dichtbij alle (dagelijkse) voorzieningen.
De indeling van de woning zorgt ervoor dat elke bewoner een eigen plekje kan vinden voor zijn rust en waar men ook heel goed samen kan zijn in de grotere ruimten. De woning is geheel gerenoveerd en beschikt over alle hedendaagse voorzieningen. Wil je meer informatie over deze woning? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie: € 925.000,- k.k.

Ja, ik wil graag een afspraak