Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT onder voorbehoud
Bouwjaar ca. 1966
Perceeloppervlakte 525 m²
Woonoppervlak 124 m²
Overige inpandige ruimte 13 m²
Inhoud 455 m³
Externe bergruimte 143 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Aan de Stationstraat 39A in Alphen, op een ruim perceel, staat deze vrijstaande woning met looierij. Dichtbij het centrum en dus alle voorzieningen in de nabijheid. Op de begane grond is een hal, meterkast, toilet, woonkamer, keuken en bijkeuken. Naast de drie slaapkamers is er op de 1e verdieping een badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder op de 2e verdieping.

Is jouw interesse gewekt? Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging.

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal met de meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar), de betegelde toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping.  Vanuit de hal kun je naar de keuken.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een r.v.s. spoelbak en werkblad en een 10 liter close-in boiler. Er is een los gasfornuis (gaat mee) met een afzuigkap aanwezig. Extra bergruimte vind je in de verdiepte trapkast. Met een loopdeur kun je naar de bijkeuken.

De woonkamer is ca. 30 m² groot en voorzien van een houten vloer. Centraal staat de open haard die voor een aangename warmte zorgt op de wat koudere dagen. Het grote raam aan de voorzijde en de schuifpui aan de achterzijde van de woning zorgen ervoor dat erop elk moment van de dag een prettige lichtinval in de woonkamer is.

In de bijkeuken bevinden zich de opstelplaats van de was- en droogapparatuur. Met een trap kun je naar de derde slaapkamer op de verdieping waar de trap wordt afgesloten met een luik. Middels een loopdeur kun je naar de tuin.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder op de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.17 x 4.07 m groot. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 2.78 x 4.07 m en ca. 3.28 x 6.39 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De laatstgenoemde slaapkamer is uitgebouwd en hierdoor extra ruim. Vanuit deze slaapkamer kun je naar de bijkeuken toe.

De geheel betegelde badkamer (1.96 x 3.24 m) is voorzien van een ligbad, een douche, een staand closet en een wastafel met een badmeubel.

2e verdieping

Op de bergzolder bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2014 (huur)).

Tuin & looierij

De tuin is voorzien van een gazon, diverse borders, een vijver, siergrind en meerdere terrassen waarvan één overdekt terras. Een heerlijk plekje om te zitten. De looierij bij deze woning is aangewezen als een gemeentelijk monument. De looierij is ca. 6.10 x 8.11 m groot en biedt ruimte voor één auto waarbij er voldoende bergruimte overblijft. Er is een dubbele houten deur naar het naastgelegen pad en twee loopdeuren geven je toegang tot de tuin. Met vaste trappen zijn de 1e en 2e verdieping van de looierij bereikbaar. Je hebt hier volop ruimte. Verder is de looierij voorzien van elektra.

Kenmerken

 • Bouwjaar (woonhuis) 1966.
 • Betonnen begane grond vloer.
 • Houten verdiepingsvloeren.
 • Gedeeltelijk kunststof kozijnen, gedeeltelijk houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer is voorzien van een houten vloer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • C.v.-combiketel (Intergas, 2014).
  • De c.v.-ketel wordt gehuurd. De huurprijs bedraagt € 38,05 per maand.
 • Gezellige tuin met looierij.
 • Parkeren op eigen terrein (in de Looierij) en in de directe omgeving van de woning.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 54 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.