Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar ca. 1963
Perceeloppervlakte 202 m²
Woonoppervlak 109 m²
Inhoud 532 m³
Overige inpandige ruimte 35 m²
Externe bergruimte 5 m²
Aanvaarding in onderling overleg

Aan de Stationstraat in Alphen staat deze vrijstaande, gemoderniseerde woning met 3 slaapkamers en een ruime garage. Een huis waar je enkel nog maar je meubels in hoeft te zetten én zelfs de mogelijkheid hebt om een slaap- en badkamer op de begane grond te creëren.

Kortom, een fijn gezinshuis.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar), de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer én de keuken.

De woonkamer is maar liefst ca. 30 m² groot en staat in semi-open verbinding met de keuken. De schouw met sfeervolle haard zorgt ervoor dat de woonkamer een heerlijke plek is om ’s avonds te zitten. De loopdeur in het eetgedeelte biedt je toegang tot de tuin.

De keuken heeft een rechte keukenopstelling met diverse lades en kasten, een 5-pits gasfornuis met oven, een r.v.s. afzuigkap, een combi oven/magnetron, een koelkast, een r.v.s spoelbak, een vaatwasmachine en een stenen werkblad. Aan de andere zijde van de keuken heb je een lage kastenwand met kastruimte en een stenen werkblad. Extra bergruimte vindt je in de verdiepte trapkast. Met een loopdeur kun je naar de bijkeuken.

In de bijkeuken bevindt zich een keukenblok met kastruimte, een r.v.s. werkblad met gootsteen voorzien van warm- en koud water. Tevens bevindt zich hier een vaste kast (ter overname) met hierin de opstelplaats van de was- en droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken kun je naar de garage en de tuin.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder op de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.58 x 2.25 m groot. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 2.76 x 2.56 m en ca. 3.63 x 3.57 m groot.

De geheel betegelde, moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, een wandcloset, een badmeubel met een wastafel, een design radiator en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping

Op de bergzolder heb je een klein dakraam en bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2015). Je kunt -indien gewenst- op deze verdieping een extra slaapkamer creëren.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van een terras, borders, een gazon en een berging voorzien van elektra. Je hebt geen directe inkijk van (achter)buren. Dit zorgt voor extra privacy.

Garage

De in 2018 opnieuw opgetrokken garage is volledig geïsoleerd en ca 7.45 x 3.36 m groot. De garage is voorzien van elektra, vloerverwarming en een elektrisch bedienbare segmentdeur.

Kenmerken

 • Mogelijkheid om een slaap- en badkamer op de begane grond te creëren.
 • Bouwjaar 1963.
 • De woning is in 2015 gemoderniseerd en verbouwd.
 • De garage is in 2018 opnieuw opgetrokken.
 • De dakgoot aan de voorzijde van de woning is in 2019 vernieuwd.
 • De woning is voorzien van vloer- en muurisolatie.
 • De plafonds van de 1e en 2e verdieping zijn geïsoleerd.
 • Houten kozijnen met dubbele beglazing.
 • De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel (Intergas, 2015).
 • De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer, m.u.v. woon- en eetkamer.
 • De woon- en eetkamer zijn voorzien van een eiken houten vloer.
 • De begane grond is voorzien van vloerverwarming, evenals de badkamer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer.
 • De gehele woning is voorzien van stucwerk wanden en plafonds.
 • De woning is deels voorzien van rolluiken.
 • Je kunt je auto in de garage parkeren of in de directe omgeving van de woning.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.