Deze diashow vereist JavaScript.

Verkocht
Bouwjaar: 1980
Perceeloppervlakte 830 m²
Inhoud ca. 365 m³
Woonoppervlakte ca. 112 m²
Externe bergruimte ca. 12 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op bungalowpark L’air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat deze sfeervolle recreatiewoning op een perceel van maar liefst 830 m². Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Indeling:

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de hal. Vanuit hier kun je naar de woonkamer met open keuken en de toilet/doucheruimte.

De betegelde toilet/doucheruimte (ca. 1.69 x 2.22 m) is voorzien van een toilet, een fontein en een douchecabine.

De sfeervolle woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Door de grote raampartijen valt er veel licht binnen en kijk je uit over het groen rondom het huis. De houtkachel zorgt ervoor dat de woonkamer een fijne plek is om ’s avonds te zitten. Met een loopdeur en twee schuifpuien kun je naar zowel de voor- als achtertuin. Tevens kun je vanuit hier naar de slaapkamer op de begane grond.

De keuken heeft een U-vorm met diverse onder- en bovenkasten, lades, een combi oven/magnetron, een koelkast, een keramische kookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een vaatwasmachine, een r.v.s. spoelbak en een granieten werkblad.

De slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is ca. 3.06 x 4.50 m groot en voorzien van een schuifpui naar de tuin. Tevens kun je vanuit hier naar de badkamer.

De betegelde badkamer (ca. 3.16 x 2.29 m) is voorzien van een ligbad, een closet en een badmeubel met een wastafel. De loopdeur in de badkamer geeft je toegang tot de berging (ca. 1.23 x 2.29 m) met hierin de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Ferroli, 2014) en de groepenkast met 10 groepen en 2 aardlekschakelaars.

1e verdieping

De vide geeft je toegang tot de slaapkamer op de 1e verdieping. Deze slaapkamer (ca. 19 m²) is voorzien van een wastafel en een veel bergruimte achter het knieschot.

Tuin & berging

De zonnige achtertuin is gelegen op het oosten en is maar liefst ca. 17 meter diep. Er zijn diverse borders, terrassen en een vijver. De tuin is te bereiken via voorzijde van de woning, de loopdeur in de woonkamer en de schuifpui in de slaapkamer. Je hebt geen directe inkijk van (achter)buren, hetgeen de privacy ten goede komt.

In de tuin staan twee houten bergingen voorzien van elektra.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1980.
 • Houten kozijnen.
 • Dubbel glas.
 • De woonkamer, keuken, hal en slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van een houten vloer.
 • De vide is eveneens voorzien van een houten vloer.
 • De slaapkamer op de eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking.
 • De woning is aan de voorzijde op de begane grond voorzien van twee handbedienbare zonneschermen.
 • Het raam op de vide is aan de buitenzijde voorzien van een handbedienbaar rolluik.
 • Privacy biedende tuin op het oosten.
 • Parkeren op eigen terrein.
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2018). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park.
 • Aanvaarding in overleg.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’air Pur” is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 38 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!