Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: 1975
Perceeloppervlakte 562 m²
Gebruiksoppervlak wonen 65 m²
Overige inpandige ruimte 6 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 14 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op bungalowpark L’air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat deze recreatiewoning met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woning ligt op een perceel van 562 m². Er is een  oprit met carport, waardoor er voldoende parkeerruimte is op eigen terrein. Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Indeling:

Begane grond

Via de entree aan de achterzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast met 7 groepen en een aardlekschakelaar, de badkamer, de 2 slaapkamers en de woonkamer met open keuken.

De woning is ca. 10 jaar geleden grondig gerenoveerd. De ruime, lichte  woonkamer is voorzien van grote raampartijen en een schuifpui naar de tuin. Bij de zithoek is een sfeervolle openhaard aanwezig. Het hoge plafond geeft een ruimtelijk gevoel.

De keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van zowel boven- als onderkasten, een 4 pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een r.v.s. spoelbak, een vaatwasmachine en een combi-oven. De Amerikaanse koelkast behoort ook tot de standaarduitrusting van de keuken.

Op de begane grond bevinden zich aan de achterzijde van de woning de slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer 1 heeft een afmeting van 2.82 x 3.15 m.

Slaapkamer 2 heeft een afmeting van 2.56 x 3.56 m.

De badkamer heeft een afmeting van 1.30 x 2.82 m. Deze heeft een moderne uitstraling en is volledig betegeld. Het heeft een zwevend toilet, een modern badmeubel en een inloopdouche.

Tuin, berging & carport

De tuin ligt rondom de woning, zodat er op ieder moment van de dag wel een heerlijk plekje te vinden is om te zitten. De tuin is voorzien van een terras met sierbestrating, borders en gazon. Achterin de tuin staat een tuinhuisje voor het opbergen van het tuingereedschap.

Aan de rechterkant van de woning is een carport met berging aanwezig. De berging is vanuit de carport toegankelijk. In de berging is de CV-combiketel (Remeha 2012) geplaatst. Tevens zijn hier de aansluitingen t.b.v. de was- en droogapparatuur.

In totaal is er parkeerruimte voor 2/3 auto’s op eigen terrein.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1975.
 • Hardhouten kozijnen.
 • Gedeeltelijk dubbel glas.
 • Laminaat in geheel de woning, m.u.v. de badkamer waar tegels liggen.
 • CV-ketel Remeha CV combiketel, 2012.
 • Er is een grondwaterpomp aanwezig.
 • Parkeren op eigen terrein (ca. 2/3 auto’s).
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2019). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 43 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’air Pur” is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!