Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: 1980
Perceeloppervlakte 432 m²
Aanvaarding in onderling overleg

Op bungalowpark L’air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat deze sfeervolle recreatiewoning met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping heb je nog twee slaapkamers, een badkamer en een grote open ruimte waar je eventueel één of twee extra (slaap-)kamers kan creëren. De woning staat op een perceel van 432 m². Er is een oprit met carport, waardoor er voldoende parkeerruimte is op eigen terrein. Er zijn diverse faciliteiten op het park aanwezig, waaronder onder andere een zwembad, een tennisbaan, midgetgolfbaan en een dierenweide. Je kunt hier dus in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

 __

Indeling:

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de toiletruimte met closet en fontein. Tevens bevindt zich hier de meterkast (5 groepen en een aardlekschakelaar). De vaste trap geeft je toegang tot de 1e verdieping en met een loopdeur kun je naar de woonkamer toe.

De ruime, lichte woonkamer is voorzien van grote raampartijen en een schuifpui naar de tuin. Bij de zithoek is een sfeervolle houtkachel aanwezig. De woonkamer staat in semi-open verbinding met de keuken en met een loopdeur kun je vanuit de woonkamer naar de slaapkamer op de begane grond.

De keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een rechte keukenopstelling aan weerszijde. Aan de ene kant heb je onderkasten, een losse vaatwasmachine en een kunststof werkblad met een r.v.s. spoelbak. Aan de andere kant heb je onder- en bovenkasten, een kunststof werkblad, een 4-pits gaskookplaat, een vlakscherm afzuigkap en een losse koelkast. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor een wasmachine.

De slaapkamer is ca. 3.95 x 2.71 m groot en voorzien van een vaste kast. Vanuit hier is de betegelde  badkamer bereikbaar met een douche, een wastafel en een closet.

1e verdieping

Op de 1e verdieping heb je een grote en lichte open ruimte met twee Velux dakramen en een zijraam. In een vaste kast bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, bouwjaar 2014). Op dit moment zijn er twee slaapkamers van respectievelijk ca 3.26 x 3.74 m en ca. 3.23 x 3.74 m groot aanwezig. Beide zijn voorzien van een Velux dakraam. De tweede badkamer is ca. 2.42 x 1.71 m groot, betegeld en voorzien van een ligbad, een wastafel en een closet. Als je dat wilt, dan kun je relatief eenvoudig één of twee extra (slaap-)kamers creëren op deze verdieping.

Tuin, berging & carport

De tuin zonnige achtertuin ligt op het zuiden, waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon. De tuin is voorzien van een terras, diverse borders en een gazon. Achterin de tuin staat een houten berging voorzien van elektra.

Aan de rechterkant van de woning is een carport (inpandig) aanwezig. Met een loopdeur kun je naar de keuken en zowel aan de voor- als achterzijde is een segment deur aanwezig (waarvan één elektrisch bedienbaar) waarmee de carport afgesloten kan worden.

In totaal is er parkeerruimte voor 1 á 2 auto’s op eigen terrein.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1980.
 • De woning is voorzien van dakisolatie.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer is deels van hout en deels van beton.
 • De verdiepingsvloer is van hout.
 • De hal, woonkamer (deels), keuken en slaapkamer zijn voorzien van een houten vloer.
 • Het verhoogde deel in de woonkamer is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming.
 • De open ruimte en de slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 2014).
 • Parkeren op eigen terrein.
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2020). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’air Pur” is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!

[/one_half_last]