Deze diashow vereist JavaScript.

€ 95.000,00 kosten koper
Bouwjaar: 1975
Perceeloppervlakte 323 m²
Inhoud ca. 231 m³
Woonoppervlakte ca. 59 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 7 m²
Externe bergruimte ca. 9 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op bungalowpark L’Air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat op eigen grond, deze knusse recreatiewoning op een perceel van 323 m². Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Indeling:

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de hal met meterkast (3 groepen), de woonkamer, een toilet, een badkamer en twee slaapkamers.

Vanuit de hal kom je in de woonkamer. Hier is gezellige zithoek gecreëerd rondom de open haard. Tevens is hier ook de moederhaard aangesloten. Vanuit de woonkamer heb je middels een schuifpui toegang tot de tuin. Door de grote raampartij i.c.m. de schuifpui is binnen met buiten verbonden. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken heeft rechte opstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits elektrische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een r.v.s. spoelbak, een magnetron en een kunststof werkblad. Tevens is in de keuken ook een aansluiting t.b.v. de wasmachine. Tegenover het keukenblok is nog extra werkruimte gecreëerd middels een extra werkblad.

Boven de keuken bevindt zich een open bergzolder waar de opstelplaats van de c.v.-ketel (MERK, BOUWJAAR) zich bevindt.

Vanuit de woonkamer is de 3e slaapkamer bereikbaar. Deze is ca. 2.98 x 2.50 m groot. De slaapkamers die vanuit de hal bereikbaar zijn, zijn ca. 2.96 x 2.50 m en ca. 2.20 x 2.50 m groot.

De toiletruimte is voorzien van een staand closet en een fonteintje. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een wastafel en een kolomkast voor opbergruimte.

Tuin en berging

Vanuit de woonkamer kun je middels de schuifpui naar de tuin, die is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van bestrating, gras en beplanting. Het terras is voorzien van een zonnescherm. Achter in de tuin staat een houten berging. Deze is voorzien van elektra.

Bij de woning is parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1975
 • Houten kozijnen.
 • Deels enkel- en deels dubbel glas.
 • De woonkamer (grotendeels) en slaapkamers zijn voorzien van vinyl .
 • De hal, de keuken, de woonkamer (gedeeltelijk), toilet en badkamer zijn voorzien van een tegelvloer.
 • Tuin op het zuiden.
 • Parkeren op eigen terrein.
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2019). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park (alle gemeenschappelijke voorzieningen zijn in eigendom van de VVE).
 • Aanvaarding in overleg.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’Air Pur is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 42 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!