Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: 1996
Perceeloppervlakte 400 m²
Woonoppervlak ca. 77 m²
Totaal bruto inhoud woonhuis ca. 320 m³
Overige inpandige ruimte ca. 18 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op bungalowpark L’Air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat op eigen grond, deze perfect onderhouden recreatiewoning op een perceel van 400 m². Een ruime woonmaker met aangebouwde serre, openkeuken, luxe badkamer en drie slaapkamers is hier aanwezig. Alles op de begane grond. Tevens is er een ruime berging en een tuinhuisje. Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Indeling:

Begane grond

De entree aan de zijkant van de woning geeft je toegang tot de hal welke toegang geeft naar de drie slaapkamers, badkamer en woonkamer/keuken.

De woning heeft een kruipruimte en heeft een stalen constructie welke met beton is gefundeerd. Hierop is een houtenbalklaag aangebracht.

De ruime woonkamer met open keuken is aan de achterzijde uitgebouwd met een serre. De woonkamer is voorzien van een airconditioner. De vloer is afgewerkt met laminaat en de wanden zijn voorzien van geschilderd vezelbehang. De ingebouwde spots geven een sfeervolle verlichting. De radiatoren zijn voorzien van een ombouw, waardoor er ruime vensterbanken zijn.

De serre is later uitgebouwd en door het vele glas is dit een hele lichte kamer met zicht op de tuin. In deze ruimte is vloerverwarming aangebracht en is ook voorzien van een elektrische sfeerhaard. De laminaatvloer van de woonkamer loopt door in de serre. De dubbele tuindeuren geven je toegang tot de tuin.

De keuken is in een hoekopstelling en heeft zowel onder- als bovenkasten welke in een moderne kleur zijn geverfd. De keuken is voorzien van een houten werkblad, spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Er zijn drie slaapkamers welke via de hal bereikbaar zijn:

Slaapkamer 1: Afmeting 3.19 x 3.40 m.

Hier is tevens de meterkast met 10 groepen, 1 x krachtstroom en 2 aardlekschakelaars.

Slaapkamer 2: Afmeting 1.79 x 3.40 m.

Slaapkamer 3: Afmeting 1.98 x 3.40 m.

De recent vernieuwde badkamer is tot boven betegeld en heeft een douche, zwevend closet en badmeubel met spiegel. De hoogwaardige afwerking en designradiator geeft de badkamer een luxe uitstraling.

Tuin & berging

De woning heeft een ruime oprit waar plaats is voor minimaal drie auto’s. Achter de poort zijn de toegangsdeuren tot de woning en bergingen. Het tuinhuisje heeft een overkapping. De berging van 3.00 x 2.63 m heeft een aansluiting voor de wasmachine en droger. Daarnaast is een tweede berging van ca. 2.00 x 2.63 m met een inbouwkast en een kast waar de CV-ketel is geplaatst. Deze is gehuurd en kan eventueel worden overgenomen.

De achtertuin heeft een groot terras, een grasveld omzoomd met een hederahaag en is voorzien van verlichting. De zijkant van de tuin is ook bestraat, waar momenteel een hondenren is geplaatst.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1996.
 • Recreatiewoning.
 • Perfecte staat van onderhoud.
 • Binnen als buiten is de woning recent geschilderd.
 • Houten kozijnen.
 • Gehele woning heeft dubbelglas (m.u.v. deur naar berging).
 • Een aantal ramen zijn voorzien van rolluiken.
 • Er is een grondwaterpomp aanwezig.
 • Tuin op het zuiden.
 • Parkeren op eigen terrein.
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2019). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park (alle gemeenschappelijke voorzieningen zijn in eigendom van de VVE).
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’Air Pur is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!