Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: 1975
Perceeloppervlak 359 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op een rustige locatie op bungalowpark L’air Pur in Baarle-Nassau, omgeven door groen, staat deze keurige stenen recreatiewoning met tuinhuisje in een doodlopend straatje op een perceel van 359 m².  De woning is recent gemoderniseerd.

__

Indeling:

Via de overkapping aan de zijkant kom je via de dubbele tuindeuren in de woonkamer, annex openkeuken. De woonkamer met openkeuken heeft een oppervlak van ca. 33 m². De vloer is voorzien van rode gebakken tegels en het plafond heeft een balken structuur en is fris wit geschilderd. Door de rondom grote raampartijen is de ruimte heerlijk licht. In de hoek is er een openhaard, zodat er tijdens de wat koudere dagen een heerlijk vuurtje gestookt kan worden.

De keukenopstelling langs een zijde heeft zowel boven- als ook onderkasten voor voldoende bergruimte. Er is een ruim werkblad van kunststof, een 4-pits gastoestel met oven en afzuigkap.

Aan de achterzijde van de woning is de slaapkamer met een afmeting van 3.30 x 3.45 m en een recent gemoderniseerde badkamer met en afmeting van 2.25 x 2.45 m. De slaapkamer heeft een inbouwkast. De wanden van de badkamer als ook de vloer zijn voorzien van grote grijze tegels. Er is een inloopdouche en een wastafelmeubel.

In het portaal voor de badkamer is het toilet (deze wordt nog afgewerkt). Hier is ook de mogelijkheid om de wasmachine en droger op te stellen en is er een opbergkast. In deze ruimte is ook de CV-ketel opgesteld.

Tuin & tuinhuisje

De zonnige tuin ligt rondom de woning. Het perceel is voorzien van een deugdelijk hekwerk en de oprit heeft een grote poort, zodat het gehele perceel goed af te sluiten is. Aan de voor- en zijkant van de woning ligt een verhard terras. Aan de zijkant is er tevens een overkapping boven de entree en is daardoor een heerlijk plek voor een zitje. Achter in de tuin staat een tuinhuisje voor het opbergen van onder andere de tuinspullen. De woning kan eventueel uitgebreid worden met een bovenverdieping, zoals ook andere woning in de omgeving zijn uitgebouwd. Uiteraard is het vigerende bestemmingsplan leidend in de mogelijkheden. De gemeente Baarle-Nassau kan daar meer informatie over verstrekken.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1975.
 • Stenen woning op fundatie.
 • Recent gemoderniseerd en is in prima staat van onderhoud.
 • Mogelijkheid tot uitbreidingen.
 • Rustige gelegen aan het eind van een doodlopend straatje.
 • Perceel is goed af te sluiten.
 • De recreatiewoning heeft de bestemming ‘recreatie’. Dit betekent dat permanente bewoning niet wordt toegestaan.
 • Parkeren op eigen terrein.
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2020). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park (alle gemeenschappelijke voorzieningen zijn in eigendom van de VVE).
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 44 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’air Pur” is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!