Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: 1977
Perceeloppervlakte 407 m²
Woonoppervlak ca. 98 m²
Totaal bruto inhoud woonhuis ca. 413 m³
Overige inpandige ruimte ca. 11 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 13 m²
Externe bergruimte ca. 5 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op bungalowpark L’Air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat op eigen grond, deze goed onderhouden recreatiewoning op een perceel van 407 m². Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Indeling:

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de hal met meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en garderobe ruimte. Vanuit hier kun je naar de woonkamer met open keuken, een hobbykamer, een toilet, een badkamer en een inpandige berging.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer heb je middels dubbele schuifdeuren toegang tot de serre. In de serre kun je al snel van het zonnetje genieten en de deuren open zetten richting de tuin. Vanuit de woonkamer kun je met een vaste trap naar de 1e verdieping.

De keuken heeft een U-vorm met diverse onder- en bovenkasten, een oven met 4 kookpunten, een afzuigkap, een koelkast, een r.v.s. spoelbak, een vaatwasser, een magnetron en een kunststof werkblad.

Op de begane grond bevindt zich tevens een hobbyruimte / slaapkamer en is ca.1.93 x 2.20 m groot.

De toiletruimte is voorzien van een hangcloset en een fonteintje. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een douche met thermostaatkraan, een toilet en een badmeubel met dubbele wastafel.

De woning is ook voorzien van een inpandige berging. Hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-ketel (Viessmann, 2013). Ook is er vanuit de berging nog een betonnen kelder met verlichting bereikbaar via een luik met trapje (niet op sta hoogte). Prettig voor extra bergruimte.

1e verdieping

De vide biedt toegang tot 3 slaapkamers. De rechterslaapkamer is ca. 2.90 x 2.43 m groot en de middelste slaapkamer is ca. 2.90 x 2.44 m groot. De linkerslaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en is ca. 4.27 x 2.90 groot.

Tuin, berging & carport

Vanuit de serre kun je naar de zonnige achtertuin, die is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van bestrating, borders, gras en een vijver. Tevens is de tuin voorzien van een grondwaterpomp.

De twee bergingen zijn voorzien van elektra. De carport zorgt voor parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1977
 • Aluminium kozijnen m.u.v. serre, deze heeft kunststof kozijnen.
 • Enkel glas, m.u.v. serre, deze heeft dubbel glas.
 • De begane grond is grotendeels voorzien van een plavuizen vloer.
 • De slaapkamers, vide en hobbykamer zijn voorzien van vloerbedekking.
 • De woning is voorzien van zonneschermen.
 • Tuin op het zuiden.
 • Parkeren op eigen terrein.
 • De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2019). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
 • Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
 • Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,00 verschuldigd aan het park (alle gemeenschappelijke voorzieningen zijn in eigendom van de VVE).
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Bungalowpark ‘L’air Pur’

Bungalowpark L’Air Pur is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!