Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1985
Perceeloppervlakte 258 m²
Inhoud woonhuis ca. 527 m³
Woonoppervlakte ca. 146 m²
Externe bergruimte ca. 9 m²
Download de brochure, klik hier!

Aan het Ruiterpad in Baarle-Nassau staat deze uitgebouwde woning met een hobby-/kantoorruimte waardoor je de woning eventueel ook levensloopbestendig kan maken. Op de begane grond is een hal, toilet, meterkast, een gezellige woonkamer met open keuken en een hobby-/kantoorruimte met daarachter een (slaap)kamer. De tuin is vanuit de woning bereikbaar als ook via een poort in de tuin. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op de oprit. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een badkamer. Met een vaste trap ga je naar de 2e verdieping waar de 5e (slaap)kamer is. Boven de hobby-/kantoorruimte heb je een extra (werk)kamer. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig.

Ben jij op zoek naar een leuke woning met diverse mogelijkheden op een rustige locatie? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

 

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer met open keuken.

De gezellige woonkamer is tuingericht en staat in open verbinding met de keuken. Vanuit hier kun je naar de hobby-/kantoorruimte en naar de tuin. Tevens bevinden zich in de woonkamer de meterkast met voldoende groepen en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De keuken, aan de voorzijde van de woning, heeft een rechte opstelling met diverse onder- en bovenkasten, een r.v.s. spoelbak, een 10 liter close-in boiler (2019), een vaatwasmachine en een werkblad afgewerkt met betoncire. Daarnaast is de keuken voorzien van een kookeiland met onderkasten, een 4-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een combi oven/magnetron en een werkblad afgewerkt met betoncire.

De hobby-/kantoorruimte is circa 5.89 m lang en circa 2.92 m breed en voorzien van een loopdeur naar de oprit. Middels een vaste trapopgang met kastruimte ga je naar de extra (werk)kamer op de 1e verdieping voorzien van een Velux dakraam en een bergzolder. Met een loopdeur kun je naar de achtergelegen (slaap)kamer (3.79 x 2.92 m) met uitzicht op de tuin. De loopdeur hier geeft je direct toegang tot de tuin. Door de aanwezige ruimte is het mogelijk om relatief eenvoudig een extra badkamer te creëren waarmee je de woning levensloopbestendig kunt maken.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.15 x 3.10 m groot. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.18 x 3.10 en ca. 3.18 x 2.18 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De moderne badkamer (ca. 2.56 x 2.18 m) is voorzien van een Velux dakraam, een ligbad, een aparte douche, een wandcloset, een badmeubel met wastafel en een designradiator.

2e verdieping

De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Hier bevindt zich de 5e (slaap)kamer met een Velux dakraam, bergruimte achter de knieschotten en de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Vanuit de (slaap)kamer kom je in de c.v.-ruimte met hierin de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2008).

Tuin & berging

De zonnige achtertuin met achterom is gelegen op het zuidwesten en voorzien van twee terrassen, waarvan één overdekt terras. Daarnaast is de tuin voorzien van siergrind, een gazon, bomen en borders. Je hebt geen directe inkijk van achterburen, hetgeen de privacy ten goede komt.

De houten berging is voorzien van elektra en een dubbele deur.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1985.
 • Houten kozijnen, m.u.v. de (slaap)kamer op de begane grond. Deze is voorzien van een kunststof kozijn.
 • Gedeeltelijk dubbel glas.
 • De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn van beton.
 • De hal en woonkamer zijn voorzien van een houten vloer.
 • De keuken en de hobby-/kantoorruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De 1e en 2e verdieping, met uitzondering van de badkamer, zijn voorzien van een laminaat vloer.
 • C.v.-combiketel (Nefit, 2008).
 • De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken en screens.
 • Tuin op het zuidwesten.
 • Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning.
 • De woning ligt op loopafstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen.
 • Uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 34 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!