Ulicoten wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals Den Rooy. De geborgenheid van een klein dorp, met restaurants en een kleding winkel in het dorp zelf en alle overige voorzieningen in de nabije omgeving. Brabantse steden zijn dichtbij, maar ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar.

Scholen

In Ulicoten is er 1 basisschool, Bernardusschool (rooms-katholiek). Na de basisschool kiest de jeugd voor een middelbare school in Baarle-Nassau of Breda.

Kinderopvang

In Ulicoten zijn er een kinderdagverblijf, een gastoudergezin en buitenschoolse opvang.

Sport & Recreatie

Ulicoten heeft een voetbal- en een tennisvereniging en bij camping Ponderosa kun je zwemmen in het vernieuwde binnenzwembad. Verder zijn er ook diverse andere verenigingen actief, zoals een carnavalsvereniging, wielervereniging, muziekvereniging, toneelvereniging, Vrouwen van NU en een actieve KBO (Katholieke Bond van Ouderen).

Ligging & Openbaar vervoer

Ulicoten is centraal gelegen op ca. 50 autominuten van de grote steden Rotterdam en Antwerpen met al hun voorzieningen. Daarnaast sta je in ca. 40 minuten met de bus op het station van Breda.

Wil je meer informatie over Ulicoten en omgeving?

Voorlopige cijfers december 2016, bron ABG gemeenten

Gemiddelde woningwaarde (WOZ)
Zodra de cijfers van 2016 beschikbaar zijn, zullen wij deze publiceren. 
 

 

 

Nederland €  230.000
Noord-Brabant €  236.000
Ulicoten €  264.000

 

 Bron: CBS 2015

Wonen in Ulicoten?

Wij vertellen je graag over de woonmogelijkheden van Ulicoten en omgeving.

 

Ja, vertel mij meer over de mogelijkheden