Deze diashow vereist JavaScript.

€ 245.000 kosten koper
Bouwjaar 1966
Perceeloppervlakte 144 m²
Inhoud woonhuis Ca. 417 m³
Woonoppervlakte Ca. 120 m²
Gebouw gebonden buitenruimte Ca. 5 m²
Externe bergruimte Ca. 12 m²
Download de brochure, klik hier!

Het betreft een tussenwoning, gelegen aan een autovrij hofje met aan de achterzijde de toegang tot de carport met kanteldeur, berging en tuin. Op de begane grond is een hal, meterkast, woonkamer, trapkast, hal naar 1e verdieping, toilet,  keuken, een tuin en carport met berging. Naast de 4 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een grote zolder hebt. Winkels, scholen en sportvelden zijn dichtbij.

Begane grond

Via de entree van de woning kom je in de hal waar de meterkast is met twee aardlekschakelaars, krachtgroep en vier lichtgroepen. Vanuit de hal kom je in de woonkamer.

De woonkamer heeft een L-vorm en is ca. 32 m² groot. De vloer is voorzien van massief hout. De schouw met rookkanaal is nog aanwezig dus bestaat er de mogelijkheid om een houtkachel aan te sluiten (advies inwinnen bij een kachelleverancier). Er is een trapkast voor extra bergruimte. Aan de voor- en achterzijde zijn twee grote ramen wat zorgt voor veel lichtinval. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen.

De keuken heeft een L-opstelling en is in 2019 vernieuwd. Deze heeft naast een 4 pits elektrische kookplaat, een koelkast met vriezer, een vaatwasser en een ruim kunststof werkblad met RVS dubbele spoelbak en voldoende boven-, onderkasten en lades. Vanuit de keuken ga je naar de achtertuin.

Vanuit de woonkamer ga je naar de hal waar het hangtoilet met fonteintje is. Hier is ook de vaste trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot vier ruime slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 2.48 x 3.78 m en ca. 3.18 x 3.78 m groot. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 2.86 x 3.18 m en ca. 2.48 x 2.86 m groot.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2.04 x 2.12 m) is voorzien van een douche met thermostaatkraan en ligbad, een closet en een wastafel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping

Met een vaste trap ga je naar de tweede verdieping. Hier zijn een tweetal velux uitzetramen in het dak aanwezig voor het licht en ventilatie. Het houten dakbeschot is voorzien van isolatieplaten. Op deze verdieping is de opstelling van de CV-combiketel Bosch 2012.

Tuin, carport & Berging

De achtertuin is gelegen op het oosten. Achter de woning is er een overdekt terras. De tuin is voorzien van groene borders en een natuurstenen pad en terras. Via de stalen kanteldeur met loopdeur is de carport aan de achterzijde bereikbaar. Vanuit de carport is ook de stenen berging bereikbaar met een afmeting van ca. 2.22 x 5.56 m groot en is voorzien van elektra.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1966.
 • De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
 • Het kozijn van het achterraam in de woonkamer en de keukendeur is van hout.
 • De ramen zijn voorzien van rolluiken.
 • Energielabel C.
 • De begane grondvloer is van beton.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • C.v.-combiketel Bosch 2012.
 • Een ruime woning met 4 slaapkamers.
 • Kindvriendelijke buurt.
 • Gelegen aan een autovrij hofje aan de voorzijde van de woning.
 • Een eigen carport en berging.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Interessant als belegging.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 54 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.