Deze diashow vereist JavaScript.

€ 600.000 kosten koper
Bouwjaar ca. 1952
Perceeloppervlakte 16.945 m²
Inhoud woonhuis ca. 2.477 m³ (incl. schuur)
Woonoppervlakte ca. 181 m²
Overige inpandige ruimte ca. 277 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 8 m²
Brochure? Klik volgt zsm

In het buitengebied van Baarle-Nassau, met vrij uitzicht aan de achterzijde, staat deze vrijstaande woning met grote nostalgische schuur op een perceel van maar liefst 16.945 m2. In het verleden was er een agrarische bedrijf gehuisvest op het perceel, dat is de reden dat er een agrarische bestemming op zit. Het object biedt echter ook mogelijkheden buiten deze bestemming. In goed overleg met de gemeente zijn er diverse opties om de bestemming te wijzigen, passend bij de functie.

De woning heeft op de begane grond naast de woonkamer, een keuken, een kantoor-/hobbyruimte, een douche, toilet en bijkeuken. Vanuit de woning kun je naar de schuur met ruime garage en kantoorruimte van maar liefst 6.19 m lang en 3.86 m breed. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, vaste kasten en een badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder op de 2e verdieping.

Kortom, een huis met mogelijkheden!

 

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast, een vaste kast als ook de trapopgang naar de 1e verdieping. Met een loopdeur kun je naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 39 m²) is voorzien van grote raampartijen waardoor je volop lichtinval geniet. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot kantoor-/hobbyruimte en de keuken.

De kantoor-/hobbyruimte is aan de achterzijde van de woning gelegen en ca. 4,00 x 3,86 m groot. Met een loopdeur kun je vanuit hier naar de tuin.

De leefkeuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse onderkasten, een 4-pits gaskookplaat, een combimagnetron, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasmachine, een r.v.s. spoelbak en een granito werkblad. Daarnaast is de keuken voorzien van een extra kast en een ruime, droge kelder op stahoogte. Met een loopdeur kun je naar de achtertuin en de bijkeuken.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Ook is hier een tweede meterkast met 6 groepen, 6 krachtgroepen en een aardlekschakelaar. De toiletruimte is voorzien van een closet en een fontein. De volledig betegelde doucheruimte heeft een douche met thermostaatkraan en een wastafel. De bijkeuken geeft je toegang tot de schuur met garage en kantoor.

Verdieping

Op deze verdieping heb je een overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers, een vaste kast en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de bergzolder voorzien van 3 dakramen.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3,06 x 3,47 m groot en voorzien van twee vaste kasten. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4,07 x 2,97 m en ca. 3,00 x 4,47 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast. Met een loopdeur kun je naar het plat dak. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel, een wandcloset en bergruimte in het knieschot.

Tuin, grasland & schuur

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een terras met sierbestrating, een gazon en borders. Dit is echt een heerlijke plek waar je al snel buiten kunt zitten. Grenzend aan de tuin ligt het bijbehorende grasland van ruim 1,5 hectare.

De nostalgische schuur, verdeeld in drie compartimenten, is naast de woning gelegen en heeft een pannendak. De grote geïsoleerde schuur is maar liefst ca. 203 m² groot en voorzien van een elektrisch bedienbare segmentdeur. Je hebt hier een zolder waardoor er veel opbergruimte is. Tevens is hier de c.v.-combiketel (Atag, 1997) opgesteld. De garage is ca. 9,44 x 4,98 m groot en eveneens voorzien van een elektrische segmentdeur. De kantoorruimte is ca. 6,19 x 3,86 m groot is en voorzien is van een plavuizen vloer. Een thuiswerkplek krijgt hiermee een nieuwe dimensie.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1952.
 • Houten kozijnen.
 • De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.
 • De keuken en bijkeuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De hal en woonkamer zijn voorzien van een houten vloer.
 • De kantoor-/hobbyruimte en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • C.V.-combiketel van het merk Atag (bouwjaar 1997).
 • Tuin op het zuiden.
 • Vrij uitzicht aan de achterzijde van de woning.
 • Grote schuur en een royale oprit en parkeerruimte voor meerdere auto’s.
 • Er is glasvezel aanwezig in de woning.
 • Aanvaarding in overleg.

Bestemmingsplan

In de beheersverordening is het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1990’ en bijbehorende ‘partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied 1994’ van toepassing verklaard. Conform dit bestemmingsplan heeft de locatie de enkelbestemming ‘Agrarisch gebied – Primair agrarisch gebied’. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Heb je andere plannen? Ook dan denken wij graag met je mee!

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 67 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Eigenaar geen bewoner geweest

De verkoper heeft de laatste 13 jaar niet in de woning gewoond en kan derhalve de kopende partij niet informeren over alle eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!