Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1983
Perceeloppervlakte 275 m²
Inhoud woonhuis ca. 550 m³
Woonoppervlakte ca. 125 m²
Overige inpandige ruimte ca. 42 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 18 m²
Externe bergruimte Ca. 7 m²
Download de brochure, klik hier!

Deze hoekwoning is een fijn gezinshuis in het centrum van Riel, heeft een gezellige tuin op het zuidwesten en een garage en twee bergingen. Op de begane grond is een hal met toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken en garage. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer en op de 2e verdieping is de derde slaapkamer.

Maak jij van dit huis jouw thuis?

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal waar de meterkast is (4 groepen en 1 aardlekschakelaar) als ook het toilet en een vaste trap naar de 1e verdieping. De hal is voorzien van lambrisering en heeft een eikenhouten vloer, die doorloopt in de woonkamer.

Het toilet heeft een hangcloset. Vanuit de hal ga je naar de woonkamer met openkeuken. Ook kun je vanuit de hal naar de bijkeuken.

De woonkamer heeft een zithoek aan de voorzijde van de woning. De keuken met eethoek is gelegen aan de achterzijde van de woonkamer.

De keuken is voorzien van een hoekopstelling met een ruim composiet werkblad. In het keukenmeubel is een r.v.s. spoelbak met kokendwaterkraan , een koelkast, 4 pits inductiekookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een combi oven/magnetron en een vaatwasser. Via de achterdeur ga je naar de zonnige achtertuin.

De bijkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een aparte toegangsdeur naar buiten toe. In de bijkeuken zijn de aansluitingen t.b.v. van de was- en droogapparatuur. De vloer is voorzien van een plavuis. Vanuit de bijkeuken kun je ook naar de hal en naar de garage toe.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de overloop. Hier heb je toegang tot de twee slaapkamers, en de badkamer. Tevens is hier ook de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 (ca. … x … m groot) is aan de achterzijde van de woning gelegen. Dit waren voorheen twee slaapkamers. Dit zou in de praktijk weer gemakkelijk terug te realiseren zijn. Slaapkamer 2 (ca. … x … m groot) is aan de voorzijde van de woning gelegen. De vloer van beide slaapkamers is voorzien van een laminaat.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met wastafelmeubel. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder met vaste kasten onder de schuine kant. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel ( Remeha, 2001). Hier bevindt zich tevens nog een luik naar de bergzolder.

Vanuit de voorzolder is de 3e slaapkamer bereikbaar (ca. … x … m groot). De vloer is hier tevens voorzien van een laminaat.

Tuin, Berging & Garage

De woning heeft een achtertuin die gelegen is op het zuidwesten en heeft verschillende zitjes.  Direct achter de woning is er een overkapping. Achter in de tuin staat een houten berging met tweede overkapping. Deze is voorzien van elektra. De tuin heeft tevens een achterom.

De garage ( ca. … x … m groot) is bereikbaar via de bijkeuken. Boven de garage en bijkeuken is een ruime bergzolder die middels een losse trap toegankelijk is. Achter de garage is nog een berging (niet gefundeerd/geen spouwmuur) en geeft je toegang tot de tuin.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1983.
 • Deels houten, en deels kunststof kozijnen.
 • Geheel dubbelglas.
 • C.v.-combiketel ( 2001).
 • Zonnige tuin op het zuidwesten.
 • Grote garage met berging.
 • De woning is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen in het dorp.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Riel

Riel is een dorp in de gemeente Goirle, ten zuiden van Tilburg en ten zuiden van de Rijksweg A58. De natuurgebieden Regte Heide en de Rielse Laag liggen om de hoek. Een uniek gebied waar je prachtige wandelingen kunt maken. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Tilburg of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij.