Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar ca. 1976
Perceeloppervlakte 501 m²
Woonoppervlak 145 m²
Inhoud 493 m³
Externe bergruimte 39 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 15 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

In een geliefde, rustige straat in Alphen, op een ruim perceel staat deze vrijstaande woning met garage. Dicht bij het centrum en dus alle voorzieningen in de nabijheid. Op de begane grond is een hal, meterkast, toilet, woonkamer, keuken, garage, berging en een ruime achtertuin op het noord-westen. Naast de drie slaapkamers is er op de 1e verdieping een badkamer met toilet. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. Op de voorzolder is de CV-installatie opgesteld en is er voldoende bergruimte. Hierachter is de vierde slaapkamer gelegen.

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning en die gunstig is gelegen? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Begane grond

Via de entree kom je in de hal met de meterkast (x groepen), de toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping.  Vanuit de hal kun je naar de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is ruim 30 m² groot en heeft een tegelvloer. Het plafond is voorzien van balken en planken. De verdiepingsvloer is echter van beton. De drie grote ramen zorgen er voor dat er op elk moment van de dag een prettige lichtval in de woonkamer is. Centraal staat er een houtkachel voor een aangename warmte op de wat koudere dagen.

De ruime leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is via de woonkamer en hal bereikbaar. De keuken heeft zowel boven- als onderkasten voor veel bergruimte. De keuken heeft een ruim kunststof werkblad. Er is een RVS spoelbak, een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, koelkast en een combi oven-magnetron. De grote raampartijen zorgen ook hier voor veel licht.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaat, met uitzondering van de kleinste slaapkamer. Deze wordt momenteel gebruikt voor de opstelling van de wasmachine en droger en is de vloer voorzien van tegels. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en is ca. 4.90 x 3.48 m.

Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen en is ca. 4.90 x 3.47 m.

Slaapkamer 3 is aan ook de achterzijde gelegen en is ca. 3.72 x 2.10 m. Deze kamer heeft een buitendeur naar het balkon. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als wasruimte.

De badkamer (2.38 x 2.12 m) is voorzien van een instap ligbad, toilet en een wastafel met spiegel. De wanden zijn tot het plafond betegeld.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Op de voorzolder is de CV-opstelling (AGPO) combiketel. Via een deur kom je in de 4e slaapkamer en is ca. 3.33 x 4.91 m. In de topgevels, zowel op de slaapkamer als voorzolder zijn ramen.

Tuin, garage, oprit & berging

De oprit biedt plaats aan minimaal twee tot drie auto’s. De woning staat op een ruim perceel. Zowel aan de achterzijde als links van de woning ligt een fraai aangelegde tuin met sierbestrating en groenborders. De tuin heeft geen inkijk. De voormalige werkplaats van een plaatselijke aannemer wordt binnenkort gesloopt. Op dit perceel worden twee vrijstaande woningen gebouwd. Het uitzicht vanuit de achtertuin zal hierdoor nog gunstiger worden. Aan de achterzijde van de woning is er een houten overkapping geplaatst. Een heerlijk plekje om te zitten met zowel uitzicht op de tuin aan de zij- als achterkant. De garage is 3.20 x 7.92 m, zodat er naast het parkeren van een auto nog voldoende ruimte overblijft voor het opbergen van overige zaken. De sectionaaldeur is elektrisch bedienbaar. Achter de garage zijn een tweetal bergingen van steen. Deze zijn via de tuin bereikbaar.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1976.
 • Hardhouten kozijnen.
 • Dubbele beglazing op de begane grond, met uitzonder van de glas in lood ramen.
 • Dak is geïsoleerd.
 • De spouwmuur is na geïsoleerd.
 • Ramen voorzien van rolluiken (beneden elektrisch), met uitzondering van ramen 2e verdieping.
 • C.v.-combiketel (1997/8, AGPO Ferolli).
 • Fraaie tuin met veel privacy.
 • Parkeren op eigen terrein.
 • Rustige straat.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 43 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.