Deze diashow vereist JavaScript.

VANAF-PRIJS € 450.000,00 kosten koper
Bouwjaar 1962
Perceeloppervlakte 395 m²
Totaal brutoinhoud woonhuis ca. 455 m³
Woonoppervlakte ca. 125 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 28 m²
Externe bergruimte ca. 36 m²
Brochure? Klik hier!

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 450.000,- k.k.

Deze vrijstaande woning ligt in een rustige wijk, waarbij winkels en scholen op loopafstand aanwezig zijn. Op de begane grond is o.a. een hal met meterkast, een keuken, woonkamer, bijkeuken, toiletruimte, een garage, een berging en een fijne tuin. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer en een separaat toilet op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar gemakkelijk nog een extra slaapkamer te realiseren is. Kortom, een woning die zeker de moeite waard is om te komen bekijken!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

__

Begane grond

Via de entree kom je in de hal met de meterkast (6 groepen). Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de keuken.

De keuken is aan de zijkant van de woning gelegen en heeft een rechte opstelling voorzien van diverse onderkasten, een bovenkast, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een r.v.s. spoelbak met een boiler. Ook is er nog een losse kast waarin de koelkast is verwerkt. In de keuken bevindt zich een trapkast voor extra bergruimte. Vanuit de keuken kun je naar de woonkamer en de bijkeuken.

De lichte woonkamer is voorzien van een heerlijke houtkachel in de zithoek. Vanuit de woonkamer kun je middels een loopdeur naar de tuin toe.

De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en vaatwasser. Er is ruimte om een wasdroger erbij te plaatsen. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot het toilet en toegang tot de tuin.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.25 x 4.00 m en ca. 2.35 x 3.00 m groot. De kleinste slaapkamer heeft een loopdeur naar het balkon. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.59 x 4.00 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder met een dakraam. Hier bevindt zich tevens de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Vaillant, 2001).

Er is op de zolder een extra bergruimte. Hier is gemakkelijk nog een slaapkamer te realiseren. Deze ruimte is ca. 2.00 x 3.89 m groot.

Tuin & garage

De achtertuin met eigen achterom is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van sierbestrating, een gazon en borders.

Achter in de tuin bevindt zich een garage die is voorzien van elektra (incl. een elektrische garagedeur). Naast de garage is nog een houten berging die zorgt voor extra opbergruimte.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1962
 • Houten kozijnen.
 • Dubbele beglazing.
 • Muurisolatie.
 • De begane grondvloer is van beton.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • C.v.-combiketel (Vaillant, 2001).
 • De begane grond is deels voorzien van plavuizen en de woonkamer van een houten vloer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
 • De trap en de trapopgang naar de 1e verdieping zijn voorzien van tapijt.
 • De 2e verdieping is tevens voorzien van tapijt(tegels).
 • Tuin op het zuidoosten.
 • Garage.
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein.
 • Rustige buurt.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Bavel

Bavel is een dorp in de gemeente Breda en heeft ruim 8.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, een rijk verenigingsleven, twee basisscholen en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Breda. Bavel grenst aan het Ulvenhoutse bos waar je kunt genieten van de natuur. Er is een busverbinding naar Breda en Bavel is uitstekend bereikbaar via de uitvalswegen A58 en A27.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580 (download meetrapport, klik hier!)

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 56 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.