Deze diashow vereist JavaScript.

Bieden vanaf € 275.000,00 kosten koper
Bouwjaar omstreeks 1991
Perceeloppervlakte 343 m²
Woonoppervlakte ca. 154 m²
Inhoud woonhuis ca. 636 m³
Overige inpandige ruimte 26 m²
Externe bergruimte 9 m²
Brochure downloaden? klik hier!

Deze zeer ruime geschakelde woning ligt in een rustige straat in Ulicoten. Het houtwerk buiten is in augustus 2020 geheel geschilderd. Op de begane grond is o.a. een hal met meterkast, een keuken, woonkamer, bijkeuken, toiletruimte, een inpandige garage, een berging en een fijne tuin. Op de 1e verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping, dit is een grote open ruimte waar zich de opstelplaats van de CV-combiketel zich bevindt.

_____

Begane grond

Via de entree kom je in de hal met de meterkast. In de hal is ook een ruime opbergkast aanwezig. Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer.

De ruime, lichte woonkamer is maar liefst ca. 48 m² groot. De vloer is deels voorzien van laminaat, en deels van een plavuizenvloer die doorloopt in de keuken.  In de woonkamer bevindt zich ook de trapkast, voor extra opbergruimte.

De keuken heeft een semi-open verbinding met de woonkamer. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een koelkast, een 6-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een dubbele r.v.s. spoelbak, een oven en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken kun je naar de tuin en de bijkeuken.

De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de was- en droogapparatuur en de vaatwasser. In de bijkeuken is ook een douche aanwezig. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot het toilet en de inpandige garage.

De garage is aan de voorzijde voorzien van een garagedeur en aan de zijkant van een loopdeur. De garage is momenteel in gebruik als opbergruimte.

1e verdieping

De overloop biedt toegang tot 5 slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 2.55 x3.47  m en ca. 2.55 x 3.18 m groot. De drie slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 2.16 x 3.00 m groot, ca. 3.16 x 2.49 m en ca. 3.5 x 2.75 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een bad, toilet en een wastafel. Tevens bevindt zich hier ook een aansluitpunt voor de wasmachine.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een open ruimte die is voorzien van een dakraam. Als je dat wilt, dan kun je op deze verdieping relatief eenvoudig een extra slaapkamer creëren.

Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007).

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin ligt op het zuiden en is voorzien sierbestrating, diverse terrassen, een veranda, een gazon en diverse hagen en bomen, waaronder een aantal oude beukenbomen van ca. 100 jaar oud en diverse fruitbomen zoals een appelboom, een perenboom, een pruimenboom en een walnotenboom. Je komt in deze tuin heerlijk tot rust met uitzicht over de landerijen. Het ruiter-/wandelzandpad leidt je naar het nabijgelegen bosrijke natuurgebied. Door de grootte van deze tuin, is het goed mogelijk om kleine dieren te houden of een moestuin te realiseren.

Tuin & berging

De achtertuin met eigen achterom is gelegen op het westen en is voorzien van sierbestrating, en borders. Achter in de tuin bevindt zich nog een extra stenen berging.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1991
 • Houten kozijnen.
 • Buitenhoutwerk is in augustus 2020 geschilderd.
 • Dubbele beglazing.
 • Geheel geïsoleerd.
 • De begane grondvloer 1e en 2e verdieping zijn van beton m.u.v. de verdiepingsvloer van de aanbouw, deze is van hout.
 • C.v.-combiketel (Remeha Advanta, 2007).
 • De begane grond is deels voorzien van laminaat en deels van plavuizen.
 • De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van linoleum, m.u.v. de badkamer, deze is voorzien van tegels.
 • Tuin op het westen.
 • Inpandige garage en losse stenen berging.
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein.
 • Rustige buurt.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580 (download hier het meetrapport)

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Wonen in Ulicoten

Ulicoten ligt ten zuidoosten van het enclavedorp Baarle en heeft ongeveer 1.000 inwoners. Het dorp wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals Den Rooy. De geborgenheid van een klein dorp, met een multifunctioneel gebouw genaamd ‘De Bremerpoort’ waar o.a. een basisschool en kinderopvang in is gevestigd, maar waar je ook terecht kan bij de geldautomaat, voor dagelijkse boodschappen of een afspraak met de huisarts. Verder heeft Ulicoten (sport-)verenigingen, restaurants en een kledingwinkel in het dorp zelf. Alle overige voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Brabantse steden zijn dichtbij, maar ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Naar de steden Tilburg en Breda zijn goede busverbindingen. In Ulicoten vind je rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Ulicoten!