Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1933
Perceeloppervlakte 440 m²
Inhoud woonhuis ca. 653 m³
Woonoppervlakte ca. 126 m²
Externe bergruimte ca. 8 m²
Overige inpandige ruimte ca. 55 m²
Aanvaarding in overleg
Brochure downloaden, klik hier!

Een sfeervolle 2-onder-1 kapwoning in prima staat en met een ruime tuin gelegen in het centrum van Chaam, dicht bij alle voorzieningen.

Op de begane grond is een hal met meterkast, een woonkamer, een serre, een ruime leefkeuken, een bijkeuken, een toilet, een badkamer, een wasruimte/schuur, een garage en een zonnige achtertuin met tuinhuisje. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers als ook een badkamer met toilet gelegen. Met een vlizotrap ga je naar de zolder.

Kortom, een sfeervolle woning met veel mogelijkheden.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan volgt zsm
 __

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal die je toegang geeft tot de woonkamer. Hier is ook de vaste trap naar boven. De meterkast in de hal heeft twee aardlekschakelaars, drie lichtgroepen en een krachtgroep. In de bergkast in de woonkamer is een 2e groepenkast.

De woonkamer is verdeeld in drie gedeeltes. De voorzijde is afsluitbaar middels de ensuite deuren. Het voorraam is voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. Het achterste deel van de woonkamer heeft een zandstenen gashaard. In de winter zorgt deze voor een aangename warmte in de woonkamer. Vanuit hier is ook de trapkast toegankelijk. Vanuit de woonkamer ga je naar de op het zuiden gerichte serre. Vanuit hier heb je uitzicht op de gehele tuin. Zowel de hal, de woonkamer en serre zijn voorzien van vloerverwarming.

De ruime leefkeuken heeft een L-opstelling met diverse onder- en bovenkasten, lades, een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap en onder een oven, een spoelbak met druiprek, een koelkast en een betegeld werkblad. De keuken is licht van kleur en de vloer is voorzien van PVC met houtlook. In de keuken is een ruime bergkast waar ook de 2e groepenkast is.

Vanuit de keuken ga je naar de bijkeuken. Hier is het toilet en een badkamer bereikbaar. De achterdeur is volgens goed Brabants gebruik de dagelijkse toegangsdeur.

Het toilet is gemoderniseerd en heeft een zwevend toilet en een fonteintje en is geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een ligbad en aparte douche en een wastafelmeubel. De wanden zijn tot boven betegeld. De vloer is ook voorzien van PVC met een houtlook.

Via de achterdeur in de bijkeuken ga je via de overkapping naar de wasruimte/berging. In deze ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier is ook de CV-combiketel geplaatst.

Vanuit de wasruimte is er een deur naar de garage.

1e verdieping

Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers en badkamer bereikbaar. De vloeren in de slaapkamers zijn voorzien van laminaat en de plafonds afgewerkt met kunststof schroten. De plafonds in de badkamer en overloop zijn afgewerkt met strak pleisterwerk.

De slaapkamers hebben de volgende afmetingen ca 2.44 x 4.50 m,  ca 3.48 x 2.40 m en ca 3.50 x 3.22 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel. toilet en een design radiator.

2e verdieping

Met een vlizotrap op de overloop kom je op de zolder. Het dak is van binnenuit geïsoleerd.

Tuin, oprit & garage

Vanuit de wasruimte/berging ga je naar de garage. Deze is ca. 7.30 x 3.63 m en heeft een elektrisch bedienbare segmentdeur. De garage biedt plaats aan een auto en dan is er nog genoeg ruimte over voor overige zaken. De garage is voorzien van elektra, water en rioolafvoer. De wanden zijn in spouw opgemetseld. Er is een binnen- en buitenkraan. Voor de garage is er een oprit voor twee auto’s. Dus parkeren op eigen grond is geen probleem.

De op het zuiden gelegen tuin is sfeervol ingericht. Aan de zijkant van de woning is een terras en de dubbele openslaande tuindeuren van de serre is het terras ook toegankelijk. Naast het groen is er een vijver met waterpartij aangelegd. In de winter heeft u een prachtig uitzicht vanuit de serre op de tuin en in de zomer is het een heerlijke plek om te genieten.

Kenmerken

  • Bouwjaar 1933.
  • Hardhouten kozijnen.
  • Dubbel glas.
  • C.v.-combiketel Nefit ca. 10 jaar oud.
  • Zowel de hal, de woonkamer en serre zijn voorzien van vloerverwarming.
  • Wanden en plafonds zijn nagenoeg overal afgewerkt in strak pleisterwerk.
  • De woning is in een perfecte staat van onderhoud.
  • Een ruimte tuin op het zuiden gelegen.
  • Garage en eigen oprit.
  • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 86 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.