De verkoop van je woning, van begin tot eind geregeld

Je besluit om je woning te gaan verkopen, maar dan..? Het verkopen van een woning is niet zomaar iets. Geen verkoop is hetzelfde, iedere woning heeft zijn eigen doelgroep en specifieke kenmerken.

Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning.

Stap 1. Een persoonlijk kennismakingsgesprek

We leren niet alleen elkaar kennen, maar ook de woning. We bespreken jouw wensen met betrekking tot de verkoop en bepalen een goede verkoopstrategie. We delen naast onze kennis ook onze meningen en verwachtingen.

 

 

Stap 2. De opdracht

Nadat we het eens zijn over de aanpak, gaan we van start. Iedere woning benaderen we met een even grote drive en passie. Alleen het beste is goed genoeg! We schrijven onze teksten met aandacht en zorgen voor duidelijke plattegronden. Kopers zijn visueel ingesteld, dus we vinden het belangrijk dat de woning zo goed mogelijk in beeld komt. Klik hier om te zien hoe we jouw woning met diverse beelden kunnen presenteren. We maken onder andere gebruik van virtual reality, hierdoor kunnen mensen thuis vanuit hun luie stoel jouw woning bezichtigen! Dit zorgt ervoor dat het aantal fysieke bezichtigingen gereduceerd wordt, tot de ‘echt’ geïnteresseerden.

 

Stap 3. In de verkoop

Met Thuiz Makelaardij valt je woning op! We zorgen voor een strakke presentatie op Funda en op onze eigen website, een opvallend ‘Te koop bord’ en een stijlvolle verkoopbrochure. Om extra exposure te creëren, starten we een Facebook campagne in combinatie met een miniwebsite van jouw woning. Indien gewenst maken we een visualisatie die het potentieel van de woning duidelijk laat zien. We maken hiermee voor een potentiële koper de mogelijkheden van de woning zichtbaar. Door al deze moderne technieken in te zetten, bereikt uw woning de grootst mogelijke doelgroep. Daarnaast verzorgen wij alle bezichtigingen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt en voeren we onderhandelingen in samenspraak met jou.

 

Stap 4. Verkocht!

Nadat we mondeling overeenstemming hebben bereikt met de kopers stellen we de koopovereenkomst op. Omdat je niet dagelijks een woning koopt of verkoopt, vinden we het belangrijk dat iedereen weet wat er getekend wordt. Daarom gaan we samen om tafel en lichten we de koopovereenkomst toe. Ook controleren wij de documenten die je van de notaris ontvangt, helpen we je bij de laatste inspectie en gaan we mee naar de notaris.

 

Zijn er na het verkooptraject vragen of onduidelijkheden? Dan helpen wij je graag verder!

 

Ja, ik wil graag een afspraak