Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar ca. 1900
Perceeloppervlakte 1.778 m²
Inhoud woonhuis ca. 497 m³
Woonoppervlakte ca. 140 m²
Externe bergruimte ca. 390 m²
Brochure? Klik hier

In het buitengebied van Baarle-Nassau, met vrij uitzicht aan de voorzijde, staat deze half-vrijstaande woning met garage en grote nostalgische schuur op een perceel van 1.778 m².

De woning heeft op de begane grond naast de woonkamer, een keuken en een serre ook een slaapkamer en een badkamer. De 1e verdieping is een open ruimte, die nog vrij in te delen is.

Kortom, een huis om een geweldig thuis te creëren.

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast met voldoende groepen en aardlekbeveiliging en een krachtstroom aansluiting. Ook is hier de trapopgang naar de 1e verdieping. De vloer op de begane grond is voorzien van een sfeervolle eikenhouten vloer.

Vanuit de hal kun je naar de slaapkamer en de woonkamer.  De slaapkamer is ca 3.47 x 4.60 m groot.

De woonkamer (ca. 29 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning waardoor er door de grote raampartijen volop lichtinval is en je kunt genieten van het prachtige uitzicht. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken.

De knusse keuken is geheel vernieuwd in 2015 en heeft een u-opstelling met voldoende kastruimte met tevens een apothekerskast, een los fornuis met een 4-pits gaskookplaat en een wokbrander, een gril en twee ovens, een afzuigschouw, een koelkast, een spoelbak met voedselrestenvermaler, een vaatwasser en een beton ciré werkblad met spatrand. Vanuit de keuken kun je naar de badkamer en de serre.

De volledig betegelde badkamer is vernieuwd in 2017 en is voorzien van een hangcloset, een wastafelmeubel, een designradiator, en een inloopdouche met regendouche, losse handdouche en een sunshower met infrarood.

De serre is voorzien van een grote bergkast. Vanuit de serre ga je naar de tuin.

Verdieping

Met een vaste trap kom je op de 1e verdieping, deze is voorzien van tapijttegels. Je hebt hier een open ruimte van ca. 4.65 x 9.50 m groot. Als je dat wilt, dan kun je op deze verdieping relatief eenvoudig extra slaapkamer(s) creëren.

Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2008).

Tuin, garage & schuur

Aangrenzend aan de serre loop je zo de tuin in. De zonnige achtertuin is opgedeeld in twee delen. Direct achter de woning is de tuin voorzien van sierbestrating. Dit is echt een heerlijke plek waar je al snel buiten kunt zitten, evenals de gezellige overkapping die aan de tuinzijde van de schuur is gecreëerd.

Deel twee van de tuin ligt achter de schuur, dat betreft een grasveld en is ruim 500 m² groot.

De garage is achter de woning gelegen en is ca. 8.83 x ca. 7.30 m groot en is voorzien van een elektrische kanteldeur. De garage heeft een betonnen vloer en houten kozijnen. In de garage zijn de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur voorzien.

De nostalgische schuur is naast de woning gelegen en heeft een pannendak. De schuur is maar liefst ca. 255 m² groot. De schuur is voorzien van een aparte meterkast. In de schuur is een bar en een toiletruimte met een toilet, urinoir en wastafel aanwezig. Tevens bevindt zich in de schuur nog een originele paardenbox met hooiruif. De schuur is voorzien van een zolder waardoor er veel opbergruimte is.

De voorzijde van de schuur is voorzien van twee elektrische roldeuren en heeft een loopdeur. De achterzijde is voorzien van een loopdeur en een grote schuurdeur waardoor het grasveld aan de achterzijde gemakkelijk bereikbaar is vanuit de schuur. Tevens is het grasveld ook bereikbaar vanuit de tuin.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1900
 • Kunststof kozijnen in de woning m.u.v. serre deze is voorzien van aluminium kozijnen.
 • Ramen aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van driedubbel dik glas.
 • Overige ramen zijn voorzien van dubbel glas.
 • De woning is volledig geïsoleerd.
 • De vloeren zijn van hout.
 • De woning is voorzien van rolluiken.
 • Tuin op het zuiden.
 • Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning.
 • Garage, grote schuur en een royale oprit voor meerdere auto’s.
 • De garage is voorzien van dakisolatie en dubbel glas.
 • Er is glasvezel aanwezig in de woning.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!