Deze diashow vereist JavaScript.

€ 675.000 kosten koper
Bouwjaar 1961/1996
Perceeloppervlakte 3.249 m²
Inhoud woonhuis ca. 524 m³
Woonoppervlakte ca. 163 m²
Overige inpandige ruimte ca. 6 m²
Externe bergruimte ca. 69 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Brochure? Klik hier!

Deze vrijstaande woning is gelegen in een prachtig bos aan Het Goordonk in Baarle-Nassau. De woning ligt midden in de natuur met de daarbij horende rust en ruimte. De vogeltjes en eekhoorntjes zijn je buren. De woning staat op een perceel van maar liefst 3.249 m². Op de begane grond vind je een hal, meterkast, toilet, keuken, bijkeuken met kelder, ruime woonkamer, slaapkamer met een ensuite badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een ruime tussenkamer. Op het ruim perceel staan onder andere een dubbele garage, een enkele garage (voormalige paardenstal) en een carport voor twee auto’s. De woning is gelegen aan een eigen weg in een ensemble van een aantal woningen. De woningen in Het Goordonk liggen ruim van elkaar, wat optimale privacy biedt. Tevens is er sprake van goed ‘nabuurschap’.  Het gezellige centrum van Baarle-Nassau/Hertog bereikt u binnen vijf minuten met de auto en binnen tien minuten met de fiets, waardoor meer dan voldoende voorzieningen in de nabijheid zijn.

Aan het Goordonk is het fantastisch wonen.

 

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal met meterkast (negen lichtgroepen en twee aardlekschakelaars), garderobe en de toiletruimte met closet en fontein. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer, keuken en de slaapkamer met de ensuite badkamer op de begane grond.

Het huis heeft een ruime woonkamer van ca. 50 m² met een laminaat vloer. De woonkamer is licht door de grote raampartijen en de dubbele tuindeuren. De woonkamer is voorzien van een airco, zodat ook op de warmste dagen van het jaar het hier heerlijk koel blijft. In de hoek is een schouw geschikt voor een houtkachel.

De dichte keuken (ca. 2.06 x 5.17 m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en langs een zijde voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een hardstenen werkblad, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een r.v.s. spoelbak, een vaatwasser, een oven (bauknecht) en een koelkast.

Vanuit de keuken is via de achterdeur de tuin te bereiken en kun je naar de bijkeuken. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasapparaten en is de CV-ketel opgesteld. Hier is ook een luik wat toegang geeft tot de kelder welke onder de bijkeuken is gelegen.

Vanuit de hal is de slaapkamer op de begane grond te bereiken. Deze heeft een afmeting van ca. 3.38 x 4.33. Vanuit het grote raam heb je zicht op de tuin. De ensuite badkamer heeft een afmeting van ca. 2.57 x 2.66 m. Deze is voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel met spiegel. De wanden zijn tot het plafond betegeld.

1e verdieping

Via een vaste trap in de hal ga je naar de 1e verdieping. Hier zijn een tweetal slaapkamers, groot respectievelijk ca. 3.89 x 4.99 m en ca. 2.68 x 5..07 m, welke voorzien van een raam met uitzicht op de tuin. De vloer is voorzien van laminaat. In de knieschotten is er extra bergruimte. Voor de grootste slaapkamer is er een tussenkamer van ca. 3.54 x 5..07 m. Deze is voorzien van een wastafel met koud- en warmwater.

Tuin, Garages & Carport

De woning is gesitueerd op een ruim perceel met grasveld en een sfeervolle bostuin welke veel privacy biedt. De lange oprit geeft toegang tot de garages en de carport. De eerste garage is een dubbele welke aan beide zijdes voorzien is van een zogenaamde segmentdeur. De garage is in spouwmuur uitgevoerd en voorzien van een zolder. De tweede garage heeft een dubbele houten deur en werd voorheen gebruikt als paardenstal. Achter de woning staat een carport welke plaats biedt aan twee auto’s. Achter de woning staat een houten prieeltje waar je kunt genieten van de prachtige omgeving. De oprit en terrassen zijn voorzien van een harde bestrating.

Kenmerken

 • Bouwjaar woning met enkele garage 1961.
 • Bouwjaar dubbele garage 1996.
 • Kunststofkozijnen met dubbelglas.
 • Levensloop bestendig.
 • Slaapkamer met badkamer op de begane grond.
 • Een tweetal garages en carport.
 • Gelegen op een ruim perceel in een rustige omgeving.
 • De tuin ligt rondom de woning en biedt overal veel privacy.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 59 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!