Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT onder voorbehoud
Bouwjaar ca. 1957
Perceeloppervlakte 14.430 m²
Inhoud woonhuis ca. 522 m³
Woonoppervlakte ca. 109 m²
Overige inpandige ruimte ca. 36 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 9 m²
Externe bergruimte ca. 8 m²
Brochure? Klik hier!

In een groene omgeving aan de Heimolen in Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 14.430 m². In je eigen tuin kun je genieten van de natuur met de daarbij behorende rust en ruimte. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die het buitenleven weet te waarderen en op zoek is naar rust en ruimte, op zoek naar een uniek object!

Op de begane grond vind je een hal, meterkast, doucheruimte, keuken, woonkamer, bijkeuken met toilet en een serre. Parkeren doe je op je eigen oprit of in de garage. Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers. Extra bergruimte vind je op de vliering.

Het gezellige centrum bereik je binnen vijf minuten met de auto en binnen tien minuten met de fiets waardoor er meer dan voldoende voorzieningen in de buurt zijn.

Deze woning dient gemoderniseerd te worden. Wel is het zo dat als dit eenmaal gedaan is, je volop kunt genieten van …………..

Wil je meer foto’s en plattegronden zien, klik dan hier!

 

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal met de meterkast, een garderobe en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens bevindt zich hier de betegelde doucheruimte met douche en wastafel. Vanuit de hal kun je naar de keuken.

De dichte keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een dubbele r.v.s. spoelbak, een koelkast en een kunststof werkblad. In de keuken heb je een vaste kast voor extra opslag én toegang tot de kelder. De kelder is ca. 1.78 x 2.46 m groot.

Vanuit de keuken kun je naar de woonkamer en de bijkeuken.

De woonkamer (ca. 19 m² groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het raam tussen de serre en de woonkamer zorgt ervoor dat je vanuit de woonkamer ook tuincontact hebt.

De bijkeuken is voorzien van een betonnen vloer. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2012) en de toiletruimte met closet. De bijkeuken is voorzien van een luik dat middels een losse trap toegang biedt tot de bovenliggende berging. Vanuit de bijkeuken kun je naar de serre.

De serre is heerlijk licht door de lichtstraat en heeft openslaande deuren naar de tuin. De vloer is voorzien van een plavuis. Via de serre is ook de garage bereikbaar.

1e Verdieping

Met een vaste trap ga je naar de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers. Ook is er een luik aanwezig dat toegang biedt tot de vliering. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn ca. 3.10 x 3.50 m en ca. 3.08 x 2.50 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca. 1.70 x 3.50 m en ca. 2.30 x 3.19 m groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.

Tuin, berging & garage

De woning is gesitueerd op een ruim perceel met grasland (ca. 2.500 m² groot) en een sfeervolle bostuin. Het grasland heeft via de zijstraat tevens een aparte ontsluiting. In het voorjaar geniet je van de prachtig bloeiende rhododendrons en veel privacy. Je kunt ook heerlijk wandelen op de wandelpaden in eigen tuin.

De in steen opgetrokken garage (halfsteens) is inpandig bereikbaar via de serre. De garage is ca. 6.60 x 3.74 m groot en is voorzien van elektra. Achter de garage is een losse berging die vanuit de tuin bereikbaar is.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1957
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer is van beton.
 • De verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel HR Atag 2012.
 • De tuin ligt rondom de woning en biedt overal veel privacy.
 • Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein en in de garage.
 • Rustig gelegen in het groen.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!