Deze diashow vereist JavaScript.

 

Vanafprijs € 275.000 kosten koper
Bouwjaar 1972
Perceeloppervlakte 149 m²
Woonoppervlak 112 m²
Externe bergruimte 10 m²
Aanvaarding in overleg
Download de brochure, klik hier!
Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 275.000,- k.k.

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een instapklare woning in het centrum van Alphen? Dan is deze goed onderhouden tussenwoning zeker iets voor jou.

Op de begane grond is een hal, meterkast, toilet, trapkast, keuken (2019), een ruime woonkamer en een zonnige achtertuin op het noordwesten. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én een 4e slaapkamer. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig.

Begane grond

Via de entree van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de toiletruimte met closet en fontein, een trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal vind je tevens de meterkast met 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar (2019). Vanuit de hal kom je in de keuken.

De moderne keuken (2019) is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, inbouw prullenbakken voor afvalscheiding, een inductie kookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een spoelbak, een vaatwasmachine, een combi oven/magnetron en een houten werkblad.  De schuifdeur in de keuken geeft toegang tot de woonkamer en met een loopdeur kun je naar de achtertuin.

De woonkamer is ca. 26 m² groot en voorzien van een laminaat vloer. Door de grote raampartijen geniet je hier van veel lichtinval.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.99 x 3.79 m groot en voorzien van een vaste kast. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.43 x 3.38 m en ca. 3.07 x 2.56 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

De geheel betegelde badkamer (ca. 1.81 x 2.12 m) is voorzien van een douche met thermostaatkraan, een closet en een wastafel.

2e verdieping

Met een vaste trap kun je naar de tweede verdieping. Je hebt hier een voorzolder met een Velux dakraam, de aansluitingen voor de was-en droogapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Ferroli, 2013). Vanuit de voorzolder bereik je de vierde slaapkamer (ca. 2.81 x 3.41/3.79 m) met twee Velux dakramen.

Tuin & Berging

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en ongeveer 8 meter diep, waarachter zich nog een schuur bevindt. Door de ligging en diepte van deze tuin kun je hier de hele dag van de zon én de schaduw genieten. De tuin is voorzien van sierbestrating, twee terrassen waarvan één overdekt terras en een gazon. Via de poort aan de achterzijde van het perceel en de keukendeur bereik je de tuin.

De stenen berging achter in de tuin is ca. 1.97 x 5.19 m groot en voorzien van elektra en een loopdeur.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1972.
 • De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het toiletraam. Het toiletraam is van hout voorzien van enkel glas.
 • De woning is voorzien van muur- en dakisolatie (2020).
 • De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn van beton.
 • C.v.-combiketel (Ferroli, 2013).
 • De keuken en groepenkast zijn in september 2019 vernieuwd.
 • De hal en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
 • De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer.
 • De slaapkamers zijn eveneens voorzien van een laminaat vloer.
 • De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
 • De woning is aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
 • Kindvriendelijke buurt.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 48 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.