Deze diashow vereist JavaScript.

Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1972
Perceeloppervlakte 177 m²
Woonoppervlak 122 m²
Externe bergruimte 10 m²
Aanvaarding in overleg
Download de brochure, klik hier!

Deze uitgebouwde tussenwoning staat aan in een rustige straat in Alphen. Op de begane grond is een hal, meterkast, toilet, trapkast, semi-open keuken, een ruime woonkamer en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én een 4e slaapkamer. Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig. Zie jij jezelf hier al wonen?

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de entree van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de toiletruimte met closet en fontein, een trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal vind je tevens de meterkast met 6 groepen en 1 aardlekschakelaar. Vanuit de hal kom je in de keuken die in semi-open verbinding met de woonkamer staat.

De keuken (ca. 6.13 x 2.11m), gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een lichtkoepel en heeft een rechte opstelling met diverse onder- en bovenkasten, een heteluchtoven, een 4-pits gaskookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een dubbele r.v.s. spoelbak, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasmachine en een kunststof werkblad. Tevens bevindt zich in de keuken een vaste kast met hierin de aansluiting ten behoeve van de wasmachine en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2007). Vanuit de keuken kun je naar de tuin.

De woonkamer is ca. 36 m² groot en voorzien van een plavuizen vloer. De schouw met sfeervolle gaskachel (ter overname) zorgt ervoor dat de woonkamer een heerlijke plek is om ’s avonds te zitten.

De woning is op de begane grond over de volle breedte uitgebouwd. Hierdoor is er extra leefruimte ontstaan.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.98 x 3.79 m groot en voorzien van een vaste kast. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.23 (incl. vaste kast) x 3.39 m en ca. 3.04 x 2.57 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is eveneens voorzien van een vaste kast.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met hand- en regendouche, een closet en een wastafel.

2e verdieping

Met een vaste trap kun je naar de tweede verdieping. Je hebt hier een voorzolder met een klein dakvenster. Vanuit de voorzolder bereik je de vierde slaapkamer (3.45 x 3.80 m) met een twee dakvensters en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin & Berging

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en ongeveer 10 meter diep. Door de ligging en de diepte van de tuin kun je hier de hele dag van de zon én de schaduw genieten. De tuin is voorzien van sierbestrating en borders. Je hebt geen directe inkijk van achterburen, hetgeen de privacy ten goede komt. Via de poort aan de achterzijde van het perceel en de keukendeur bereik je de tuin.

De stenen berging achter in de tuin is ca. 2.02 x 5.11 m groot en voorzien van elektra en een loopdeur.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1972.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • Betonnen begane grondvloer.
 • Betonnen verdiepingsvloeren.
 • C.v.-combiketel (Nefit, 2007).
 • De woning is op de begane grond over de volle breedte uitgebouwd.
 • De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.
 • De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
 • De woning is deels voorzien van rolluiken.
 • Rustige en kindvriendelijke buurt.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning (voor- en achterzijde woning).
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 46 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.