Deze diashow vereist JavaScript.

€ 600.000 kosten koper
Bouwjaar ca. 1930 (1983 BAG)
Perceeloppervlakte ca. 1.053 m²
Woning
Woonoppervlak ca. 117 m²
Inhoud ca. 445 m³
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 49 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte totaal ca. 435 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Wonen en werken op één locatie, het is mogelijk. In het centrum van Alphen staat aan de Goedentijd 25a een uniek woon-bedrijfspand te koop. Op de begane grond zijn er meerdere ruimtes die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Op de 1e verdieping bevind zich het woonhuis met woonkamer, semi- open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, toilet en ruim dakterras.

Dit object heeft ontzettend veel mogelijkheden. Ideaal voor diegene die wonen en werken wil combineren of hobbymatig op zoek is naar veel ruimte.

 

 

 

 

Indeling bovenwoning

Via de entree aan de zijgevel kom je in de hal. Hier bevindt zich een deur die toegang biedt tot de kantoorruimte en er is een vaste trap die leidt naar de woning op de eerste verdieping.

De hal op de 1e verdieping geeft je toegang tot de bijkeuken, het dakterras en de gang. De ruimte is voorzien van een ruime vaste kast met dubbele schuifdeur.

Het dakterras (ca. 7.28 x 6.06 m)  is voorzien van een houten vlonder. Het dakterras is deels overkapt.

Bijkeuken

De ruime bijkeuken is voorzien van een vinyl vloer en heeft aansluitingen t.b.v. de wasmachine en droger. Tevens is er nog ruimte voor een koelkast en vriezer. In de vaste kast is de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Vaillant, ca. 15 jaar oud).

De gang geeft je toegang tot de woonkamer, de keuken, 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet.

Woonkamer

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en ca. 31 m² groot. In de zithoek zit een houtkachel die zorgt voor veel sfeer. De woonkamer heeft tevens een ruime eethoek. De ruimte wordt hier verwarmd / gekoeld middels een airco. Vanuit de eethoek is de semi-open keuken bereikbaar. De gehele ruimte is voorzien van een laminaatvloer, die doorloopt in de keuken.

Keuken

De keuken is voorzien van een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, lades, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi oven/magnetron, een 1¼ r.v.s. spoelbak, een zwarte kraan, een koelkast en kunststof werkblad.

Vanuit de keuken heb je tevens weer toegang tot de gang.

Badkamer

De ruime, geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime wastafel, en een grote inloopdouche. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en een fonteintje.

Slaapkamers

De hoofdslaapkamer gelegen naast de keuken is ca. 3.54 x 3.13 m groot. De slaapkamer is voorzien van laminaat op de vloer en heeft een velux dakraam met rolgordijn. Deze kamer is ook voorzien van een airco met zowel koel- als verwarmfunctie.

De andere twee slaapkamers zijn ca. 3.02 x 3.33 m en 3.24 x 3.33 m groot en zijn beiden voorzien van een laminaatvloer en een wastafel met een warm- en koudwater kraan.

Indeling kantoor- / bedrijfsruimte

De kantoor- / bedrijfsruimte aan de voorzijde is ca 240 m² groot. Hier bevindt zich de meterkast met voldoende groepen en aardlekbeveiliging. Aan de voorgevel zijn er openslaande deuren die tevens gebruikt zouden kunnen worden als entree voor bezoekers. Ook is vanuit deze ruimte de toiletruimte met toilet en fonteintje toegankelijk. Achterin de ruimte staat een klein keukenblok met een kraan en spoelbak. Verder is de ruimte voorzien van elektra. Ook hier is er een loopdeur naar buiten toe.

De schuifdeur achter de toonbank geeft toegang tot het magazijn.

Het magazijn is ca. 35 m² groot. De vloer is voorzien van houten vloerpanelen en er is elektra aanwezig. Vanuit deze ruimte is de 2e multifunctionele ruimte bereikbaar middels een schuifdeur.

De tweede multifunctionele ruimte is ca. 160 m² groot en heeft een ontsluiting aan de voorzijde aan het erf middels dubbel openslaande deuren die zijn voorzien van zijlichten. Deze deuren zijn afsluitbaar middels een roldeur. Deze ruimte heeft de originele houten in het zicht. Deze ruimte is voorzien van elektra.

Vanaf deze ruimte is een tweede magazijn / berging bereikbaar middels een vaste trap naar boven en je hebt toegang tot de garage.

De vloer van de magazijnruimte / berging is voorzien van houten vloerpanelen. Ook is deze ruimte voorzien van elektra.

De garage heeft een elektrische roldeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde. De vloer is voorzien van beton. In de garage is nog een inpandige berging die vanuit de buitenzijde van het pand toegankelijk is.

Oprit & erf

Vanaf de weg oprit kom je ruim erf / parkeerplaats waar voldoende parkeergelegenheid is. Achter de dubbele poort, naast de schuur loopt de verharding door tot achter de garage. Aan de zijgevel van de garage is een overkapping/afhang waar extra spullen opgeslagen kunnen worden.

Achter de garage ligt een grasveld. Deze wordt door de huidige eigenaar gehuurd van de gemeente. Achter het grasland ligt een voetpad die loopt naar ’t Zand (bos / recreatiegebied).

Kenmerken

 • Multifunctioneel object met diverse mogelijkheden.
 • Gedeeltelijk dubbel glas.
 • Gedeeltelijk voorzien van voorzetwanden.
 • De begane grond vloer is van beton.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • C.v.-combiketel woonhuis.
 • C.v.-combiketel begane grond (bedrijfsruimte).
 • Elektra en gasverbruik is eventueel te splitsen tussen wonen en bedrijf.
 • Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Bestemmingsplan

Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het object de bestemming kantoor met de functieaanduiding wonen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Heb je andere plannen? Ook dan denken wij graag met je mee!

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen.  Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen en werken in Alphen!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

 •  Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 90  jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.