Zaterdag 30 september a.s. is het weer landelijke Open Huizen Dag. Tijdens deze dag kun je deelnemende woningen vrijblijvend én zonder afspraak bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur.

Welke woningen doen mee aan de open huizen dag?

Op onze website zie je welke woningen die wij in de verkoop hebben meedoen aan de Open Huizen Dag. Op www.funda.nl kun je de complete deelnemerslijst bekijken.

Wat kan je verwachten?

Deelnemende woningen zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. In de meeste gevallen is de eigenaar zelf aanwezig om je rond te leiden en je vragen te beantwoorden.

Voorbereiding

Zorg dat je jezelf goed voorbereid.
– Stel een profiel op van je ideale woning (woonwens).
– Zorg dat je weet wat je budget is.
– Maak een lijst van woningen die voldoen aan jouw woonwens en stippel een route uit met woningen die je tijdens de Open Huizen Dag wilt bezichtigen.
– Stel voor jezelf een vragenlijst op, zodat je van elke woning kenmerken kunt bijhouden. Hierdoor kun je na afloop alle bezochte woningen makkelijker analyseren. Je kunt hiervoor ook onze handige checklist gebruiken

Download checklist bezichtiging

Leuk huis gezien?

Heb je een leuke woning gezien tijdens de Open Huizen Dag? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Schakel eventueel een aankoopmakelaar in om je te begeleiden bij de volgende stappen. Heb je nog geen makelaar? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je kunnen vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *