Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar: 2001
Perceeloppervlakte 257 m²
Inhoud chalet ca. 115 m³
Woonoppervlakte ca. 38 m²
Externe bergruimte ca. 6 m²
Aanvaarding in onderling overleg
Download de brochure, klik hier!

Op chaletpark ‘De Bosrand’ in Chaam staat deze chalet met houten berging op een perceel van 257 m²._

Indeling chalet

Entree met toegang tot de woonkamer met open keuken, de slaapkamer, de badkamer en een bergruimte waar zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel bevindt.

De woonkamer is samen met de keuken ca. 26 m² groot en voorzien van openslaande tuindeuren naar de tuin. Door de grote raampartijen heb je in deze woonkamer voldoende lichtinval en veel tuincontact.

De keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een r.v.s. spoelbak, een 4 pits gaskookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een koelkast met vriesvak en een kunststof werkblad.

De slaapkamer is ca. 2.70 x 2.58 m groot en voorzien van vaste kasten. In één van de kasten zit de schakelautomaat met 3 groepen en een aardlekschakelaar. De badkamer is ca. 2.10 x 1.15 m groot en voorzien van een douchecabine, een wastafel en een closet.

Tuin & berging

De zonnige tuin is rondom het chalet gelegen en voorzien van een terras, verschillende soorten planten en struiken en een houten berging.

De houten berging is voorzien van elektra.

Kenmerken

 • Bouwjaar 2001.
 • Het chalet is volledig geïsoleerd.
 • Houten kozijnen met dubbel glas.
 • Het chalet is voorzien van een vinylvloer.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 2011).
 • De woonkamer is voorzien van een airco.
 • Er bevindt zich een aansluiting voor de wasmachine in de woonkamer.
 • De oprit biedt parkeergelegenheid aan één auto.
 • De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaars bedragen € 75,00 per maand.
 • Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
 • Het chaletpark heeft de bestemming ‘recreatie’. Dit betekent dat permanente bewoning niet wordt toegestaan.
 • Gelegen in het buitengebied van Chaam, op loopafstand van het bos. Het centrum van Chaam is op fietsafstand gelegen.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaletpark ‘De Bosrand’

Als eigenaar van een chalet op chaletpark ‘De Bosrand’ ben je voor 1/74 deel mede-eigenaar van verschillende faciliteiten op het park. Zo is er een kantine ‘De Boshut’, een buitenzwembad, een tennisbaan en een speeltuin.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.