Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1967
Perceeloppervlakte 904 m²
Inhoud woonhuis Ca. 530 m³
Woonoppervlakte Ca. 149 m²
Externe bergruimte Ca. 63 m²

Zoekers opgelet! Deze unieke, uitgebouwde woning met een onder architectuur aangelegde tuin, dubbele garage en carport staat in het centrum van Chaam op een perceel van maar liefst 904 m². Op deze plek heb je niet in de gaten dat je buren hebt. Kom het zelf maar eens ervaren.

Op de begane grond is een hal met meterkast, trapkast, open keuken, ruime woonkamer, zij entree, toiletruimte, was-/bergruimte en een zonnige tuin. Naast de 2 slaapkamers (voorheen 3) is er op de 1e verdieping een badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én een ruime extra slaapkamer.

Ben jij op zoek naar ruimte in- en om de woning? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
 __

Begane grond

De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de hal met de meterkast (6 groepen, 3 krachtgroepen, aardlekbeveiliging en een hoofdschakelaar), de trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in de keuken die in open verbinding staat met de woonkamer.

De sfeervolle, uitgebouwde woonkamer is ca. 42 m² groot. De gashaard zorgt ervoor dat de woonkamer een heerlijke plek is om ’s avonds te zitten. De loopdeur geeft je toegang tot het terras achter de woning.

De keuken heeft een U-vormige keukenopstelling met diverse onderkasten, lades, een apothekerskast, een 1¼ r.v.s. spoelbak, een close-in boiler (10 liter), een vaatwasmachine, een oven, een magnetron, een koelkast, een diepvriezer met 3 lades en een granieten werkblad. Het kookeiland heeft diverse onderkasten en lades, een 5-pits gaskookplaat, een friteuse, een grillplaat, een r.v.s. design afzuigkap en een granieten werkblad. Vanuit de keuken kun je naar de zij entree van de woning.

De zij entree van de woning heeft een vaste kast en biedt toegang tot de betegelde toiletruimte met closet, urinoir en fontein. Tevens kun je vanuit hier naar de keuken en de was-/bergruimte.

In de betegelde was-/bergruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Voorheen was deze ruimte in gebruik als badkamer. Een extra loopdeur geeft je toegang tot de woonkamer.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3), de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning (voorheen 2 slaapkamers) is maar liefst ca. 6.46 x 3.60 m groot. Deze slaapkamer is voorzien van een grote kastenwand. Indien gewenst kun je van deze slaapkamer relatief eenvoudig weer 2 slaapkamers maken. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 2.34 x 3.37 m groot en voorzien van een vaste kast.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2.18 x 2.27 m) is voorzien van een ligbad met douchefunctie, een badmeubel met wastafel, een wandcloset en een designradiator.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder waar zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 1997) bevindt. Vanuit de voorzolder kun je naar de 3e slaapkamer met twee Velux dakramen en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin, garage & carport

De onder architectuur aangelegde, zonnige tuin is gelegen op het zuidwesten. Dat over het ontwerp goed is nagedacht zie je meteen. De tuin is voorzien van hagen, borders, een gazon, een groot terras achter de woning én een fijne overkapping. Door de tuinverlichting kun je ook ’s avonds genieten van de tuin. Je hebt geen directe inkijk van buren. Dit zorgt voor extra privacy. Tevens is de tuin voorzien van een beregeningsinstallatie.

De dubbele garage is ca. 7.95 m lang en ca. 6.10 m breed en verdeeld in drie compartimenten waardoor er een extra berging is ontstaan. De garage is voorzien van elektra, twee elektrisch bedienbare kanteldeuren en een loopdeur. Eén compartiment is voorzien van een uitstortgootsteen met koud water en via een luik kun je vanuit hier naar de bergzolder. De bergzolder heeft een extra luik waardoor je grotere spullen naar boven kunt doen. Een elektrische takel helpt je hierbij. Tot slot is de garage voorzien van een complete ringleiding (zonder radiatoren) waardoor je de garage, na aanpassing, ook voor andere doeleinden kunt gebruiken.

De auto kun je ook altijd onder de carport droog en vrij van vorst wegzetten. De oprit wordt afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1967.
 • Deels houten kozijnen, deels stalen kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • Het dak is geïsoleerd, m.u.v. de voorzolder.
 • De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 1997).
 • De woning is in 2018 aan de buitenzijde geschilderd.
 • De woning is op de begane grond uitgebouwd waardoor er extra leefruimte is ontstaan.
 • De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.
 • De slaapkamers zijn deels voorzien van een laminaatvloer en deels van vloerbedekking.
 • De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar screen.
 • De keuken is eveneens voorzien van elektrisch bedienbare screens.
 • Het terras aan de achterzijde van de woning is voorzien van een dubbel, elektrisch bedienbaar zonnescherm.
 • Privacy biedende en zonnige tuin op het zuidwesten.
 • Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
 • Gelegen nabij alle dagelijkse voorzieningen en sportvelden.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

<p”>

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 61 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.