Deze diashow vereist JavaScript.

€ 500.000,00 kosten koper 
Bouwjaar 1971
Perceeloppervlakte 362 m²
Gebruiksoppervlak 216 m²
Overige inpandige ruimte 22 m²
Gebouw gebonden buiten ruimte 25 m²
Bruto inhoud woning 843 m³
Aanvaarding in overleg
 Brochure downloaden? Klik hier!

Een ruime woning in perfecte staat van onderhoud met een sfeervolle tuinkamer.

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, keuken, een woonkamer, een tuinkamer met bar, een inpandige garage en berging en een zonnige achtertuin. Op de 1e verdieping zijn 4 royale slaapkamers als ook een badkamer en apart toilet gelegen. Met een vaste trap ga je naar de ruime zolder.

Kortom, een fijn gezinshuis waar ieder zijn eigen plekje heeft maar ook ruimte biedt voor een gezellig samenzijn.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!
_

Begane grond

Via de voordeur kom je in de ruime, lichte hal die je toegang geeft tot de meterkast (10 groepen en 3 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, de keuken en de woonkamer. De wanden zijn voorzien van een houten lambrisering welke in combinatie met de gebakken tegelvloer en de paneeldeuren het geheel een warme sfeer geeft. Deze stijl is kenmerkend voor de gehele woning.

De leefkeuken heeft een L-opstelling met diverse onder- en bovenkasten, lades, een 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, een ruime spoelbak, een koelkast (Miele), een oven/magnetron (Miele) en een hardstenen blad. De keuken heeft een landelijke uitstraling.

Zowel vanuit de hal als via de keuken is de ruime woonkamer (ca. 45 m²) bereikbaar. De wanden en plafond zijn strak gestuct. De vloer is voorzien van een massief houten vloer. Deze is recent geschuurd en voorzien van een beschermlaag. Rond de houtkachel/openhaard, met een massief hardstenen schoorsteen, is een heerlijke plek om te ontspannen.

De tuinkamer met bar/keukenblok en ruimte voor een grote eettafel nodigt uit voor een gezellig samenzijn. De lichtstraat zorgt voor extra licht in de tuinkamer. De airco regelt het klimaat optimaal in deze ruimte. De vloer is afgewerkt met PVC-stroken met een houtlook. Er is een biljart (eventueel ter overname) op een ingenieuze wijze ingebouwd. In de zomer open je de tuindeuren (4) en verbind je deze kamer met de tuin op een natuurlijke wijze. Vrienden en familie kunnen hier vele uurtjes met jullie doorbrengen. Er is een ruime bergkast aanwezig.

Via de tuinkamer ga je naar de inpandige garage. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger als een keukenblok. Achter in de garage is er een diepe berging.

1e verdieping

De royale overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer.  Aan de voorzijde van de woning is een balkon welke toegankelijk is via de overloop. De vloeren op de bovenverdieping van de overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat.

De slaapkamers hebben de volgende afmetingen ca 3.00 x 4.37 m,  ca 4.48 x 3.03 m, ca 3.43 x 3.03 m en ca. 3.40 x 3.05 m groot. Alle slaapkamers hebben ruime inbouwkasten.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en een design radiator.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Het is een ruime zolder waar onder andere de CV-ketel is opgesteld. Het dak is van binnenuit geïsoleerd.

Tuin, Oprit & Garage

De woning heeft een ruime voortuin als ook een oprit met plaats voor minimaal twee auto’s. Voor de garage is een carport gebouwd, zodat minimaal een auto hieronder geparkeerd kan worden. Er is een inpandige garage aanwezig. De achtertuin is op het zuid-oosten gelegen en biedt veel privacy. De tuin is afgewerkt met sierbestrating en kunstgras. Aan de rechterzijde is een overkapping met een gepotdekselde wand. De achtertuin is ook via een poort (voor- en achterzijde) te bereiken. Aan de achterzijde van de woning is er een elektrisch bedienbaar zonnescherm over de gehele breedte bevestigd. De tuin is voorzien van tuinverlichting.

Kenmerken

  • Bouwjaar 1971.
  • Hardhouten kozijnen.
  • Dubbel glas.
  • Ramen achterzijde, boven voorzien van elektrische rolluiken.
  • C.v.-combiketel Nefit 2003/2004
  • De woning is in een perfecte staat van onderhoud.
  • Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
  • De woning ligt aan een 30 km/uur gebied.
  • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 37 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.