Deze diashow vereist JavaScript.

VERHUURD
Bouwjaar 1999
Woonoppervlakte ca. 90 m²
Overige inpandige ruimte (overdekt terras) ca. 12 m²
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aanvaarding: per 1 november 2017
Middenin de dorpskern van Chaam, op loopafstand van alle voorzieningen gelegen 3-kamerappartement op de 1e verdieping. Het appartement heeft o.a. een lichte woonkamer, een fijne keuken, een was-/bergruimte, 2 slaapkamers, een badkamer en een overdekt terras.

Begane grond

Via een afgesloten poort aan de zijkant van het gebouw kom je bij de trapopgang naar het appartement op de 1e verdieping.

1e verdieping

Via de entree kom je in de hal met toegang tot de betegelde toiletruimte met closet en fontein. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer.

De ruime en lichte woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het appartement, is maar liefst 41 m² groot en biedt toegang tot de keuken en twee slaapkamers. Via een schuifpui kun je naar het overdekt terras.

De keuken heeft een rechte keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, dubbele r.v.s. spoelbak, een koel-/vriescombinatie en een kunststof werkblad. Daarnaast is de keuken voorzien van een ruime voorraadkast.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de was-/bergruimte (ca. 1.39 x 4.03 m). Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de c.v.-combiketel en een groepenkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

De twee slaapkamers, gelegen aan de achterzijde van het appartement, zijn ca. 4.03 x 2.50 m en ca. 3.27 x 4.02 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast en biedt toegang tot de badkamer.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een badmeubel met wastafel en een closet.

Overdekt terras

Via de schuifpui kom je vanuit de woonkamer op het overdekt terras van 12 m² groot waar je heerlijk kunt toeven met uitzicht op groen en het Brouwerijplein.

Kenmerken

o Het appartement is voorzien van houten kozijnen (draai-/kiepramen) met dubbele beglazing.
o De hal, woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
o De keuken en de was-/bergruimte zijn voorzien van een vinylvloer.
o Er is een traplift aanwezig.
o Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van het appartement aanwezig.

Huurprijs & verdere informatie

o Dit appartement wordt verhuurd op basis van tijdelijke verhuur.
o De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.
o Waarborgsom € 1.700,00.
o Huisdieren zijn niet toegestaan.
o Een toekomstige huurder wordt gevraagd om gegevens te verstrekken inzake zijn/haar identiteit en kredietwaardigheid. Een huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door de opdrachtgever.
o De huurder betaalt geen administratie- en/of bemiddelingskosten.
o Aanvaarding per 1 november 2017.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.