Deze diashow vereist JavaScript.

VANAF PRIJS € 360.000 kosten koper
Bouwjaar 1994
Perceeloppervlakte 200 m²
Inhoud woonhuis Ca. 395 m³
Woonoppervlakte Ca. 114 m²
Externe bergruimte Ca. 24 m²
Brochure downloaden? Klik hier!

Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf € 360.000,- k.k.

Op een geliefde locatie aan de Ganzenbeemd 43 in Chaam staat deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage die je bij binnenkomst direct zal verrassen.

Op de begane grond is een hal met meterkast, toilet, ruime woonkamer, keuken en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een moderne badkamer. Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én een 4e slaapkamer.

Ben jij op zoek naar een instapklare woning? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

 __

Begane grond

Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree. De hal geeft toegang tot de toiletruimte met wandcloset en fontein (2016) en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal vind je tevens de meterkast voorzien van 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal kom je in de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is ca. .. m² groot. De woonkamer is voorzien van een visgraat laminaat vloer en dimbare inbouwspots.

De woning is aan de zijkant uitgebouwd. Hier bevindt zich de keuken van ca. .. m² groot met een hoekopstelling met diverse onderkasten- en lades, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een 4D-heteluchtoven (2018), een vaatwasmachine, een r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad. In het midden van de keuken staat een bar-/werkbank met kastruimte en geïntegreerde eettafel (ter overname). Extra bergruimte vind je in de trapkast.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. … x … m groot. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. … x … m groot. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast.

De moderne badkamer is in 2016 vernieuwd en voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, een wandcloset, een badmeubel met een wastafel en een dubbele kraan, een badkamerspiegel voorzien van ledverlichting en verwarming, vloerverwarming én een muziekbox.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Je hebt hier een voorzolder voorzien van een dakkapel. Tevens bevinden zich hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2013) en de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Vanuit de voorzolder kun je naar de 4e slaapkamer.

Deze 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel en een Velux dakraam die zorgen voor extra leefruimte én lichtinval.

Op de verdieping is praktische bergruimte gecreëerd o.a. achter de knieschotten.

Tuin & garage

De zonnige achtertuin met achterom is gelegen op het noordoosten. Dat over het ontwerp goed is nagedacht zie je meteen. De tuin is voorzien van leibomen, diverse vaste beplanting, een vijver, twee terrassen waarvan één overdekt terras en siergrind. Vanuit de tuin kun je via een loopdeur naar de garage.

De garage, welke in spouw is opgetrokken, is samengevoegd met de berging welke vanaf de bouw van de woning aanwezig is. Je kunt er dus makkelijk een auto in parkeren en je houdt voldoende bergruimte over. De garage is voorzien van elektra, een loopdeur en een stalen kantelpoort.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1994.
 • De woning is op de begane grond uitgebouwd waardoor er extra leefruimte is ontstaan.
 • Houten kozijnen.
 • Dubbel glas, m.u.v. het toiletraam. Dit is enkel glas.
 • De begane grond vloer en de verdiepingsvloeren zijn van beton.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 2013).
 • De badkamer en de toiletruimte zijn in 2016 vernieuwd.
 • De keuken is in 2017 vernieuwd.
 • De hal en de woonkamer zijn voorzien van visgraat laminaat vloer (najaar 2020).
 • De keuken is voorzien van een plavuizen vloer.
 • De wanden en plafonds op de begane grond zijn voorzien van glad stucwerk en deels van siersteenstrips (najaar 2020).
 • De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer.
 • De trap naar de 1e verdieping is in 2019 gerenoveerd en heeft hierdoor een moderne uitstraling gekregen.
 • Zonnige en privacy biedende tuin op het noordoosten.
 • De tuin is in 2016 opnieuw aangelegd.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
 • De woning ligt nabij alle dagelijkse voorzieningen, maar ook nabij het buitengebied. Je loopt vanaf de woning zo de natuur in.
 • Aanvaarding in overleg.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.