Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1986
Perceeloppervlakte ca. 272 m²
Inhoud woonhuis ca.  515 m³
Woonoppervlakte ca. 126 m²
Overige inpandige ruimte ca. 26 m²
Externe bergruimte ca. 5 m²
Download de brochure, klik hier!

Een goed onderhouden, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage, gelegen in een rustige straat aan een groen plein met onder andere speelvoorzieningen.

De woning heeft een gezellige woonkamer en open keuken. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd wat naast de extra ruimte een mooie verbinding maakt met de tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap ga je naar de 2e verdieping waar je een extra slaapkamer én een was-/bergruimte hebt.

Wordt dit jouw thuis?

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal. Hier is de meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar), een garderobe en de betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset en fontein. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met open keuken.

De sfeervolle, uitgebouwde woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Doordat de uitbouw is voorzien van een lichtstraat en een glazen pui met openslaande tuindeuren genieten je van veel licht inval en tuincontact. De woonkamer is voorzien van een vaste kast en biedt middels een loopdeur toegang tot de achter entree die op dit moment is ingericht als werkruimte. Vanuit de achter entree kun je met een loopdeur naar de garage toe.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een rechte keukenopstelling met diverse onderkasten en -lades, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een r.v.s. spoelbak, een vaatwasmachine en een kunststof werkblad. Verder is de keuken voorzien van een kastenwand met kastruimte, een combi oven/magnetron, een stoomoven en een koelkast.

Vanuit de keuken kun je via een afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de overloop. Vanuit hier zijn de 4 slaapkamers en badkamer bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn ca. 3.16 x 3.39 m en 1.85 x 3.39 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.85 x 2.04 m groot. De slaapkamer boven de garage is ca. 2.72 x 4.93 m groot en voorzien van een Velux dakraam.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, een wandcloset en een badmeubel met een wastafel en dubbele kraan.

2e verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op de overloop die je toegang biedt tot de 5e slaapkamer, afmeting ca. 4.25 x 2.95 m en de was-/bergruimte bevindt zich een vaste kast.

De 5e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

In de was-/bergruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2008).

Tuin, Berging & Garage

De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is bereikbaar vanuit de woning en via de poort aan de voorzijde van de woning. De privacy biedende tuin is gelegen op het oosten en voorzien van sierbestrating, twee terrassen waarvan één overdekt terras, borders en een gazon. Het overdekt terras is in de zomer een gezellig plek om met familie en/of vrienden te genieten.

De garage is voorzien van een elektrische segmentdeur en elektra. De oprit biedt plaats aan één auto.

Tegenover de woning ligt een groen plein met volwassen bomen. Hier zijn onder andere speelvoorzieningen voor de kinderen.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1986.
 • De woning is aan de achterzijde speels en goed doordacht uitgebouwd.
 • Houten kozijnen.
 • De begane grond is voorzien van dubbel glas m.u.v. het raam in de voordeur en het raam in de toiletruimte.
 • De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas.
 • Het keukenraam is voorzien van een handbedienbaar zonnescherm.
 • De verdiepingsvloeren zijn van beton.
 • De begane grond is voorzien van een PVC vloer, m.u.v. de garage.
 • De begane grond is voorzien van gestucte wanden en plafonds.
 • De slaapkamers zijn grotendeels voorzien van een laminaat vloer.
 • C.v.-combiketel (Remeha, 2008).
 • De kozijnen zijn in 2019 aan de buitenzijde geschilderd.
 • Zonnige tuin op het oosten met veel privacy.
 • Gelegen in een rustige wijk.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 32 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.