Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1986
Perceeloppervlakte ca. 295 m²
Inhoud woonhuis ca.  510 m³
Woonoppervlakte ca. 147 m²
Externe bergruimte ca. 5 m²
Download de brochure, klik hier!

Een goed onderhouden uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning, gelegen in een rustige straat, aan een groen plein met onder andere speelvoorzieningen. De woning is extra aantrekkelijk vanwege de multifunctionele ruimte met een eigen entree. Deze is momenteel ingericht als schoonheidssalon. De woning heeft een gezellige woonkamer en openkeuken. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd wat naast de extra ruimte een mooie verbinding maakt met de tuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap ga je naar de 2e verdieping waar de zolder is en een extra ruimte welke geschikt is als vierde slaapkamer.

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal. Hier is de meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars) en het toilet. Vanuit de hal kom je in de woonkamer.

De gezellige woonkamer, welke speels is ingedeeld, heeft een tegelvloer en stucwanden en stucplafond. In het midden bevind zich een opening welke de verbinding maakt met de keuken. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Hier is plaats voor een grote eettafel en vormt zo een gezellige centrale plek in de woning. Via de schuifpui loop je zo de tuin in.

De U-vormige open keuken heeft een ruim werkblad met spoelbak, vaatwasser, koelkast/vriezer, afzuigkap en magnetron. Een pronkstuk is het 5 pits gasfornuis met oven.

Vanuit de keuken/eetkamer ga je naar een achter entree met garderobe. Via deze achter entree is ook de achtertuin bereikbaar.

Vanuit de woonkamer ga je naar een tussenportaal waar de vaste trap is naar de 1e verdieping. Via deze kun je ook naar de multifunctionele ruimte.

De multifunctionele ruimte (ca. 20 m²) wordt momenteel gebruikt als schoonheidssalon, maar is uiteraard voor meerdere doelen geschikt. Op de vloer ligt laminaat en het plafond is sfeervol afgewerkt met houten balken. Er is een pantry aanwezig. Naast de verbinding met de woning heeft de ruimte ook een eigen entree, zowel aan de voorzijde als naar de tuin.

1e verdieping

Via de vaste trap kom je op de overloop. Vanuit hier zijn de 3 slaapkamers en badkamer bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn ca. 3.38 x 3.15 m en 3.38 x 1.85 m en de slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.85 x 2.03 m. Op deze verdieping is ook een kamer welke geschikt is als opbergruimte. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat.

De badkamer heeft een ligbad met douche, een dubbele wastafel en toilet en is tot het plafond betegeld met een groot formaat tegels.

2e verdieping

Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een multifunctionele ruimte waar de Cv-installatie is opgesteld. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De ruimte is keurig afgewerkt en heeft een vinyl vloer.

Op deze verdieping is een extra kamer welke geschikt is als slaapkamer (ca. 4.23 x 2.40 m). De kamer heeft grote opbergkasten en is voorzien van laminaat.

Oprit, Tuin & Berging

Aan de voorzijde bevindt zich een tuin, de entree naar de voordeur als ook de ingang naar de multifunctionele ruimte. De oprit biedt plaats aan minimaal 2 auto’s. Hier is ook een poort naar de achtertuin. Links van de woning is er een groen plantsoen. Tegenover de woning ligt een groen plein met volwassen bomen. Hier zijn onder andere speelvoorzieningen voor de kinderen.

De achtertuin is ommuurd, wat veel privacy biedt en is op het oosten gelegen. Terrasjes met sierbestrating en groen maken het een gezellig verlengstuk van de woning. De vaste BBQ is in de zomer een gezellige plek om met familie en/of vrienden te genieten. Achter in de tuin staat een houten bergschuurtje met veranda.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1986.
 • Woning is in prima staat van onderhoud.
 • Hardhouten kozijnen.
 • Benedenverdieping dubbel glas, overige enkel glas.
 • De ramen van de slaapkamers achter hebben rolluiken.
 • De begane grond, 1e en 2e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • C.v.-combiketel (Nefit, ca. 10 jaar oud).
 • Zonnige tuin op het oosten met veel privacy.
 • Multifunctionele ruimte met eigen entree.
 • Gelegen in een rustige wijk.
 • Scholen en winkels zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 32 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.