Deze diashow vereist JavaScript.

€ 284.000 kosten koper
Bouwjaar 1973
Perceeloppervlakte 186 m²
Inhoud woonhuis ca. 447 m³
Woonoppervlakte ca. 128 m²
Overig inpandige ruimte ca. 21 m²
Gebouwgebonden buitenruimte ca. 5 m²
Externe bergruimte ca. 13 m²
Download de brochure, klik hier!

Aan de Frederikstraat 25 in Baarle-Nassau, gelegen in een rustige woonwijk met veel groen, staat deze nette hoekwoning. Beneden een hal, toilet, woonkamer en semi openkeuken en bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers als ook de badkamer. Via een vaste trap ga je naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich de voorzolder en wasruimte.

Ben jij op zoek naar een leuke woning waar je snel in kunt op een geliefde locatie? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

 

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de meterkast (2 aardlekschakelaars, 9 lichtgroepen, 1 krachtgroep), de betegelde toiletruimte met hangcloset en fontein. Met de vaste trap ga je naar de 1e verdieping. Vanuit de hal ga je naar de keuken.

De woonkamer is uitgebouwd en is maar liefst ca. 37 m² groot en staat in open verbinding met de semi openkeuken aan de achterzijde van de woning. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde maakt de woonkamer heerlijk licht. De vloer is voorzien van grote tegels en de wanden en het plafond zijn afgewerkt met glad stucwerk.

De semi openkeuken staat direct in verbinding met de woonkamer en langs een zijde zijn de keuken kastjes en lades opgesteld met een ruim werkblad van kunststof met een houtlook. Verder is de keuken compleet en voorzien van een 4 pits elektrische kookplaat met een RVS-afzuigkap, een RVS spoelbak en een inbouw vaatwasser (Bosch). Aan de tegenovergestelde zijde is een dubbele keukenkast met hierin een koelkast, vriezer, oven en een magnetron. De tegelvloer in de woonkamer is doorgelegd naar de keuken.

De bijkeuken is achter de keuken gelegen. De tegelvloer is gelijk aan de woonkamer en keuken. Hier is een spoelbak met koud- en warmwater als ook een opbergkast. Vanuit de bijkeuken ga je naar de tuin.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 2.59 x 3.51 m en ca. 3.55 x 3.51 m  groot. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.33 x 3.85 m groot. Deze heeft aan de voorzijde een groot balkon met balkondeur. De vloeren zijn voorzien van laminaat en de wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

De badkamer is ca. 2.26x 2.89 m groot. Deze is voorzien van een ligbad met hierin een douche, een wandcloset, een wastafel met spiegel, een kast en een designradiator.

2e verdieping

Met een vaste trap kom je op de 2e verdieping. Deze bestaat uit twee delen. De voorzijde biedt veel opslagruimte en er bestaat de mogelijkheid om hier een groter veluxraam of dakkapel te plaatsen. In het tweede deel is de CV-ketel (Intergas 2012) en de ventilatie box opgesteld. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuin & berging

De zonnige achtertuin is gelegen op het westen en geheel voorzien van sierbestrating. In de tuin staat een berging van ca. 3.29 x 3.89 m en is voorzien van elektra. Via de poort is de brandgang bereikbaar welke naar de voorzijde van de woning leidt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe openbare ruimte. De woning is gelegen in een rustige straat, dicht bij een groen plantsoen. De scholen, sportaccommodatie en het centrum zijn allemaal dichtbij.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1973.
 • De kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas.
 • Het dak is geïsoleerd.
 • De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • De woning is voorzien van elektrische rolluiken, m.u.v. badkamer en een slaapkamer, deze zijn handbediend.
 • C.v.-combiketel Intergas, bouwjaar: 2012.
 • Energielabel C.
 • Aansluiting glasvezelnet.
 • Zonnige tuin op het westen.
 • Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
 • Gelegen dicht bij een groen plantsoen met onder andere speeltoestellen.
 • De woning ligt op loopafstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen.
 • Uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

 • Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 • Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 47 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 • Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Baarle-Nassau

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!