Even voorstellen

Thuiz Makelaardij is een jong en gedreven makelaarskantoor in het werkgebied ten zuiden van Breda-Tilburg. Wij zijn actief in de plaatsen, Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Castelré, Chaam, Galder, Gilze, Hulten, Molenschot, Riel, Strijbeek, Ulvenhout en Ulicoten. Wij doen het graag nét even anders. Het kopen of verkopen van een huis vinden wij net zo’n belangrijke gebeurtenis als jij. Wij zijn de nieuwe generatie, met een frisse blik en goede diensten tegen een scherpe prijs. Daarmee gaan wij samen met jou voor succes!

Benthe Geerts is het gezicht achter Thuiz Makelaardij, geboren en getogen in Chaam. Zij kent de omgeving als geen ander. Grote kans dus dat je haar al eerder leerde kennen.

Na het afronden van de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven is Benthe geruime tijd werkzaam geweest als makelaar bij kantoren in Made en Etten-Leur, maar met haar passie voor wonen was het tijd om van haar droom werkelijkheid te maken. Een eigen makelaarskantoor!

Met haar opgedane kennis binnen de branche weet Benthe met haar team als geen ander hoe ze zich als makelaar in de markt kan onderscheiden. Flexibiliteit en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel. Als je een woning gaat kopen of je wilt graag je woning verkopen, dan wil je niet alleen tijdens kantoortijden een bezichtiging kunnen plannen of een vraag kunnen stellen. Geen probleem: wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, ook buiten kantooruren.

Nieuwsgierig naar onze aanpak en hoe wij het verschil maken? Wij vertellen het je graag onder het genot van een kopje koffie.

 

Ja, ik heb wel zin in een kopje koffie