Deze diashow vereist JavaScript.

VERKOCHT
Bouwjaar 1976
Perceeloppervlakte ca. 400 m²
Inhoud woonhuis ca.  816 m³
Woonoppervlakte ca. 160 m²
Overige inpandige ruimte ca. 63 m²
Externe bergruimte ca. 12 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 50 m²
Download de brochure, klik hier!

Deze ruime vrijstaande woning met een inpandige te bereiken garage gelegen in een rustige straat in Alphen, zal je bij binnenkomst aangenaam verrassen.

Op de begane grond is een hal met meterkast, ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en hal, toilet, inpandige te bereiken garage en een fijne tuin. Naast de 3 slaapkamers is er op de 1e verdieping een badkamer. Boven de keuken/bijkeuken is een zolder welke via de badkamer te bereiken is als ook via de bijkeuken. Met een vlizotrap kun je naar de 2e verdieping waar je een grote open ruimte hebt.

Ben jij op zoek naar een woning met ruimte en grote tuin die rustig is gelegen in het centrum? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Indeling:

Begane grond

Als je de auto op de oprit hebt geparkeerd, dan loop je zo naar de entree van de woning. De ruime hal met garderobe geeft toegang tot de keuken en woonkamer. De via de vaste trap ga je naar de eerste verdieping. In de hal is ook de meterkast met 9 lichtgroepen en1 krachtgroep.

De woonkamer is een ruime L-kamer van ca. 46 m² met een schouw met antieke houtkachel (blijft achter). Het plafond is afgewerkt met houten panelen. De vloer is van massief houten eikenplanken. De wanden zijn deels schoonmetselwerk en deels pleisterwerk. De schuifpui aan de achterzijde geeft toegang naar het terras en tuin.

De keuken is gelegen aan de achterzijde en heeft een hoekopstelling. Op het werkblad is voldoende werkruimte. De keuken is uitgevoerd met een 1 ½ RVS spoelbak, een elektrische kookplaat met RVS afzuigkap, magnetron, Miele vaatwasser en een koelkast (vernieuwd 2020).

Vanuit de keuken ga je naar de entree aan de achterzijde van de woning. Hier is het toilet met fonteintje. Vanuit deze hal kun je naar de achtertuin, kelder en bijkeuken. De ruime kelder is keurig droog en het plafond is ca. 2.20 m hoog. Een ideale plek voor het opleggen van heerlijke wijnen, maar ook voor het koel bewaren van etenswaren. Hier is een wandcontactdoos aanwezig voor het aansluiten van bijvoorbeeld een vriezer.

De bijkeuken is ca. 2.37 x 2.40 m en heeft een bergkast en hier is de trap naar de zolder boven de keuken. Vanuit de bijkeuken ga je naar de inpandige garage van 3.75 x 7.19 m. Naast het parkeren van een auto blijft er voldoende ruimte over voor het opbergen van overige spullen. Aan de achterzijde is er een deur naar de achtertuin. Aan de voorzijde is er een kanteldeur en een loopdeur naar de oprit.

1e verdieping

De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vlizotrap kun je naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 3.55 x 2.25 m en  ca. 2.97 x 5.33 m groot.

De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.32 x 5.33 m groot en heeft een inbouwkast. De grote raampartij geeft een prachtig uitzicht op de tuin aan de achterzijde. Via de schuifpui ga je naar het terras gelegen aan de slaapkamer.

De ruime badkamer is geheel betegeld en heeft een douche, ligbad, toilet en wastafel. Deze is in 2011 vernieuwd. Via de achterzijde van de badkamer ga je naar de zolder boven de keuken. Hier is de aansluiting voor de wasmachine en is een ideale ruimte om de was te drogen. Hier is ook de nieuwe CV-combiketel (2018) geïnstalleerd.

2e verdieping

Met een vlizotrap kom je op de 2e verdieping. De ruime zolder is een twee ruimtes verdeeld. Hier is de oude opstelling van de CV-ketel, maar deze is niet meer functioneel. De vernieuwde CV-combiketel (2018) staat nu op de zolder boven de keuken.

Tuin, oprit, garage & carport

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Deze biedt veel privacy en is voorzien van een terras aan de achterzijde van de woning. Verder zijn er buxushagen en sierbestrating. Achter in de tuin staat een berging. Aan de rechterzijde van de woning is er een tweede oprit welke toegang geeft naar de carport. Deze heeft een zodanige hoogte dat ze geschikt is voor het parkeren van een camper of caravan. Er is een betonnen vloer en de toegang is een segmentdeur.

Kenmerken

 • Bouwjaar 1976.
 • Aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
 • De meeste ramen hebben ingebouwde rolluiken.
 • De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
 • De 2e verdiepingsvloer is van hout.
 • C.v.-combiketel (2018).
 • Een ruime woning met veel potentie.
 • De tuin met veel privacy is op het zuidwesten gelegen.
 • Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
 • De extra oprit/carport biedt parkeergelegenheid voor camper/caravan.
 • De woning ligt in een rustige en kindvriendelijke buurt, nabij alle dagelijkse voorzieningen.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule

De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 33 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Alphen

Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

*Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.