Deze diashow vereist JavaScript.

€ 600.000 kosten koper (eventueel te koop in combinatie met Dorpsstraat 56 Chaam)
Bouwjaar 1991
Perceeloppervlakte ca. 930 m²
Inhoud appartement ca. 734 m²
Woonoppervlakte appartement ca. 238 m²
Gebouw gebonden buitenruimte ca. 67 m²
Externe bergruimte ca. 6 m²
Commerciële/winkel ruimte ca. 400 m²
Magazijn ca. 110 m²
Brochure? Klik hier!

Vraagprijs appartement en winkel/commerciële ruimte: totaal € 600.000 kosten koper

De commerciële ruimte beneden is eventueel ook te huur: huur per maand € 2.500 excl. btw en servicekosten

Ook in combinatie met Dorpsstraat 56 Chaam te koop, vraagprijs € 250.000 kosten koper

Het pand Dorpsstraat 56 Chaam is eventueel ook te huur: huur per maand € 1.000 excl. btw en servicekosten

In het centrum van Chaam staat deze commerciële ruimte met daarboven een ruim appartement. Het bestemmingsplan ‘Centrum Chaam 2016’ geldt hier en op deze locatie is de bestemming ‘Centrum’ van toepassing. Dit betekent dat er de volgende mogelijkheden zijn voor onderhavig object.

 • detailhandel;
 • publieksgerichte dienstverlening;
 • horecabedrijven, categorie 1 en 2;
 • maatschappelijke voorzieningen;
 • ter plaatse van de aanduiding ‘wonen’;
 • ter plaatse van de aanduiding ‘kantoor’, tevens voor een kantoor:

Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij graag naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl of naar de gemeente Alphen-Chaam.

Op de begane grond is de commerciële-/winkelruimte als ook een hal met meterkast, een garderobe en de vaste trap naar de 1e verdieping van het appartement. Op de 1e verdieping is een ruime woonkamer, de keuken, een toilet, een tweetal slaapkamers, badkamer en een terras. Via een vaste trap ga je naar de 2e verdieping. Hier zijn twee slaapkamer en een badkamer met toilet.

De commerciële-/winkelruimte heeft een grote raampartij aan de straatzijde met een eigen entree.

Het object is gelegen in het centrum van Chaam en is gelegen tegenover het winkelcentrum De Brouwerij. Hier zijn onder andere een bakkerij, bloemenwinkel, Kruidvat, Lidl en Albert Heijn gevestigd. Het winkelcentrum vervult een regionale functie en bedient zowel de inwoners van Chaam als consumenten uit de omgeving. In het zomerseizoen verblijven er tienduizenden toeristen in Chaam en de directe omgeving. Deze toeristen zijn ook voor de middenstand een belangrijke doelgroep.

Het pand is eventueel ook te koop in combinatie met Dorpsstraat 56 Chaam.

Zie jij mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wil je meer foto’s zien of zelfs een virtuele tour door deze woning? Klik dan hier!

Indeling:

Commerciële- / winkelruimte

De commerciële ruimte heeft aan de straatzijde een frontbreedte van totaal 9.60 m. Hierin is een separate etalage inbegrepen welke voor de entree van het appartement ligt. Deze aparte etalage heeft een breedte van ca. 2.10 m. De overige winkelpui is netto 7.50 m breed en door speelse rondingen is er een nog groter etalageoppervlak. Hierin is ook de entree naar de ruimte inbegrepen.

Deze ruimte is ca. 50 meter diep en is vrij indeelbaar. Het plafond is voorzien van systeemplaten met verlichting. De hoogte is ca. 3.00 tot 3.50 m.

Achter in de winkel is er een pantry en een dubbel toilet. Hierachter is het magazijn gelegen met een afmeting van ca. 7.50 x 15 m. Naast de commerciële ruimte en het magazijn is er een buitenruimte van ca. 400 m².

Appartement

1e verdieping

Via de entree op de begane grond ga je via een vaste trap naar de 1e verdieping van het appartement. Deze komt uit op een hal welke toegang geeft tot het toilet, de keuken en woonkamer. Via de gang ga je naar de slaapkamers, badkamer en het terras. Via deze hal ga je met een vaste trap naar de 2e verdieping.

De woonkamer van ca. 56 m² is aan de voorzijde gelegen en kijkt uit op de Dorpsstraat-Brouwerij. Een tweetal grote raampartijen, geluidwerend, waarvan een met een erker en gebogen glas zorgen voor een lichte woonkamer. Het plafond is gestuct en de balkenverdeling maakt de ruimte sfeervol. De vloer is voorzien van parket welke overigens doorloopt naar de hal. Centraal in de woonkamer staat een imposante schouw met gasopenhaard.

De leefkeuken heeft een hoekopstelling met een ruim natuursteen werkblad en veel boven- en onderkasten. De keuken heeft de volgende apparatuur, een 1½ RVS spoelbak, een 4-pits elektrische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven/magnetron en een vaatwasser. De vloer heeft tegels en het plafond is afgewerkt met plafondplaten. De keuken is ook gelegen aan de voorzijde.

Via een gang ga je naar het terras wat achter het appartement is gelegen. In deze hal is een bergkast. De eerste slaapkamer is ca. 5.00 x 2.86m en heeft een balkon. Hier zijn tevens een tweetal bergkasten.

De badkamer is ca. 3.10 x 5.00 m groot. Hier is een urinoir, toilet, ligbad, douche en een dubbele wastafel. De ruimte is geheel betegeld. De lichtkoepel geeft veel licht in de badkamer.

Achter de badkamer is er een technische ruimte waar onder andere de CV-ketel (Nefit) is opgesteld. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Aan het einde van de gang is de tweede slaapkamer met een afmeting van ca. 3.93 x 6.00 m. Deze kijkt uit op het terras aan de achterzijde. Hier is ook een inbouwkast.

2e verdieping

Via een vaste trap in de centrale hal ga je naar de bovenste verdieping. Hier zijn een tweetal slaapkamers en badkamer/toilet.

Slaapkamer 3 heeft een afmeting van 5.10 x 4.24 m en heeft een bergkast. De koofverlichting voor de grote raampartij geeft met name ’s avonds een gezellige sfeer.

Slaapkamer 4 heeft een afmeting van 4.29 x 3.44 m en heeft ook een bergkast.

Op deze verdieping is er ook een ruimte met een toilet en dubbele wastafel.

Terras

Het zonnige terras is gelegen op de 1e verdieping en is op het zuidoosten gelegen en ca. 7.00 x 8.00 m groot. Het is voorzien van tegels en kunststof planken. Hier zijn mogelijkheden voor gezellige terrasjes. Het tuinhuisje is geschikt voor het opbergen van de tuin- en zitmeubelen.

Kenmerken

 • Het object is centraal gelegen in een druk winkelcentrum.
 • Heeft de bestemming ‘Centrum’, wat veel mogelijkheden biedt.
 • Bouwjaar 1991.
 • Houten kozijnen.
 • Grotendeels dubbel glas.
 • De begane grond vloer is van beton.
 • De verdiepingsvloeren zijn van hout.
 • Groot commercieel oppervlak.
 • Frontbreedte van ruim 9 meter.
 • Groot magazijn/werkplaats.
 • Groot appartement in prima staat van onderhoud.
 • Vier slaapkamers.
 • Eventueel te koop in combinatie met Dorpsstraat 56.
 • Aanvaarding in overleg.

Verkoopvoorwaarden

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule

Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Chaam

Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod en vervult hierin een regionale functie. Er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen en werken in Chaam!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.